2777
2789
عنوان

بچه ها سوسنم بیاید خریدای عقدمو ببینید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 61370 بازدید | 703 پست
بسیار مبارکا میباشد   همه خریدات قشنگن .لوازم ارایشت هم هیچیش نمیشه بزار یخچال .تازه عروسی هر ...

لباس مجلسی زیاد دارم زشته به جاش چیز دیگه بردارم؟

ولی مانتو رو برمیدارم  

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗
ماشالا ب خواهر شوهرت عزيزم ازون تافتي كه خريدي،يه ذره بزن رو خواهرشوهرت،اونجوري خوب بمونه برات😋

تافت نخریدم که کوووو😐😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راس میگی دقت نکرده بودم🤔🤔 از این ستای کفش و کیف ترمه دوزی خوبه به جا کفش و کیف مشکی بخرم؟

من مشکی و بیشتر دوست دارم

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
ن حتما کیف و کفش مشکیو داشته باش‌مارک هم بگیر که همیشه بمونه برات 

من نمیدونم چه مارکی خوبه 

همین کیف و کفشمو یکیشو از چرم نفیس گرفتیم یکی هم از مگنولیا ولی من اصلا نمیدونم اینا خوبه یا نه😑😐

اینم ست براشم یادم شده بود بزارم😐

بسلامتی ازشون استفاده کنی عزیزم😍😍😍😍

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
بچه هااا کسی نبود دیگه نظر بدهههه اینهمه عکس گرفتم سریع گذاشتم براتون😭😭😭😭😢😢

همشون عالی بود😍😍 ب سلامتی و دل خوش استفاده کنی عزیزم😍😍😍😍

لباس مجلسی زیاد دارم زشته به جاش چیز دیگه بردارم؟ ولی مانتو رو برمیدارم  

خب بستگی ب رسم و رسوماتتون داره 

چون ما حتما برای مراسم های بعد از عروسی حداقل ۳ دست لباس مجلسی شیک تالاری ؛میگیریم یکی دوتا هم لباس مهمونی ساده برای مهمونی های بعدی 

مانتو هم یه مشکی بلند خیلی شیک 

یه مانتو شلوار ست سفید کار شده 

یکی دوتا مانتو اسپرت و شلوار لی 

اگر هم ک عروس کارمند یا دانشجو باشه یه مانتو شلوار شیک اداری هم میگیرن

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خب بستگی ب رسم و رسوماتتون داره  چون ما حتما برای مراسم های بعد از عروسی حداقل ۳ دست لباس مجلس ...

اوفففف شما چقدر خرید داریدددد

جسارتا کجایی هستی عزیزم؟

من نمیدونم چه مارکی خوبه  همین کیف و کفشمو یکیشو از چرم نفیس گرفتیم یکی هم از مگنولیا ولی من ا ...

اره کیف و کفشات عالین .مشکیات هم مثل اینا جنس خوب بگیر .به یراقاشون  و آسترشون دقت کن که محکم باشنو مارک کیف روی زیپ و یراقش حک شده باشه و آسترش هم جنس خوبی باشه 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️