2777
2789
عنوان

بچه ها سوسنم بیاید خریدای عقدمو ببینید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 61371 بازدید | 703 پست
اره کیف و کفشات عالین .مشکیات هم مثل اینا جنس خوب بگیر .به یراقاشون  و آسترشون دقت کن که محکم ب ...

دستت درد نکنه عزیزم

ممنون از راهنماییت

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗
دستت درد نکنه عزیزم ممنون از راهنماییت

فدات گلم .باز هم تبریک میگم .ان شاالله با شادی استفاده کنی ازشون 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم اینا خیلی خریدای دم دستیه ..... خرید درست و حسابی میکردی خب اینا چیه اخه چن تا مداد و رژ ...

مثلا چی باید بخرم ؟نمیدونم اخه چیزایی که بیشتر خوشم گیومد و مورد استفاده بود برداشتم 😕

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗
مثلا چی بخری؟؟؟؟؟ یعنی نمیدونی سرکارم نذار بابا

خب بگو اونایی ک نمیدونن هم بدونن عزیزم شاید لازم شد😉

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑

چون تاپیک زده بودی گفته بودی خرید عقدکردی منم گفتم خوشبخت بشی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من ک برای عقد ۲تومن خرید کرد شوهرم.مانتو شلوار شال ست کیف و کفش.لباس مجلسی.لوازم ارایش 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞