2777
2789
عنوان

امشب رو از دست ندید🙏

540 بازدید | 33 پست

امروز 6 مرداد 97 و مصادف با شب 15 ذی القعدست 

طبق کلی روایات و قرآن فضیلت زیادی توی امشب هست که بهش میگن شب عبادت و استجابت.

التماس دعا😊

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بخونیم؟

خدا امضامو ازت میخوام

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
ممنون كه گفتي  دعاي خاصي هم داره؟

کتاب کلیات مفاتیح الجنان و کتاب زادالمعاد توصیه به گرفتن احیاء در شب پانزدهم ماه ذی القعده شده است. 

در روايتى از حضرت رسول صلّى اللّه عليه و آله منقول است كه در شب پانزدهم ماه ذى القعده حق تعالى به سوى بندگان مؤمن خود نظر رحمت مى‌كند؛ كسى كه آن شب را به عبادت به سر آورد ثواب صد عابد به او عطا مى‌كند كه در يك چشم به هم زدن معصيت خدا نكرده باشد و چون نصف شب بگذرد شروع كن به عبادت و نماز و حاجات خود را از حق تعالى طلب كن، هرحاجت طلب كنى مستجاب مى‌گردد.
میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟

ممنون اطلاع دادی.😚😚

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
التماس دعا🙏

برات ۱۰ تا صلوات فرستادم.🌷🌷

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز