مامان_مهرو مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 479 عنوان دوری از همسر 320 بازدید | 15 پست چیکار کنم روحیه م حفظ شه ۱۲ روز مونده به زایمانم و واقعا به بودنش احتیاج دارم مدام دلم میخواد گریه کنم ولی به خاطر دخترم خودمو کنترل میکنم دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان 1397/05/06 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_مهرو مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 479 ماموریت رفته دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان
lilitanha عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 3605 عزیزم ب دوری و قسمتای بدش فک نکن ب دخمل خوشگلت فک کن ک تا چن روز دیگ میخای بغلش بگیری شوهرتم میاد دیگ
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48689 انشاالله ب صحت و سلامتی برگردناگر امکانش هسترابطه تلفنی و تصویری تونو با هم بیشتر کنید ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
مامان_مهرو مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 479 شوهر منم ازم دوره کلی غصه میخورم شمام بارداری ؟ من تو این دو سال حتی خونه بابام نرفتم غیر از عید که ازش دور نباشم الان تو این شرایط خیلی بد موقع از هم دور شدیم دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان
مامان_مهرو مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 479 عزیزم ب دوری و قسمتای بدش فک نکن ب دخمل خوشگلت فک کن ک تا چن روز دیگ میخای بغلش بگیری ... زنده باشی خیلی میترسم دخترم بخاد زودتر بیاد دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان
نژلا67 عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 3341 مطمئنا اونم الان دلش پیش شماس شاید ناراحت تر و نگرانتر از تو پس محکم باشو بهش دلداری و انرژی مثبت بده بالاخره ماموریت تموم میشه و میاد بابای نینی این نیز میگذرد
lilitanha عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 3605 زنده باشی خیلی میترسم دخترم بخاد زودتر بیاد خب زودتر بیاد ترس نداره ک ب چ چیزا فک میکنی اوقات خودتو و دخمل و خراب میکنی حالا اسم خوشگلشو چی گذاشتی؟
مامان_مهرو مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 479 انشاالله ب صحت و سلامتی برگردن اگر امکانش هست رابطه تلفنی و تصویری تونو با هم بیشتر کنید& ... سلامت باشی گریه میکنه باهاش حرف میزنم بیشتر ناراحت میشم خودمم از ناراحتی تب کردم امشب ولی خدا پدر واتس اپ و .... رو بیامرزه نبود میمردم دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان
مامان_مهرو مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 479 خب زودتر بیاد ترس نداره ک ب چ چیزا فک میکنی اوقات خودتو و دخمل و خراب میکنی حالا اسم خوشگلشو ... مه رو ان شالله برام دعا کن لطفا آروم شم دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48689 سلامت باشی گریه میکنه باهاش حرف میزنم بیشتر ناراحت میشم خودمم از ناراحتی تب کردم امشب ولی خد ... دور از جونت دختر خووووبسرتو گرم کنفیلم ببینوسایل بچه رو بشین با حوصله نگاه کنبرای بچه نامه بنویسبذار کمتر دلتنگ شی و حوصلت کمتر سر بره ☺️ ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
lilitanha عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 3605 مه رو ان شالله برام دعا کن لطفا آروم شم به به چ اسم قشنگی ایشالا ک خوش نام باشه چشم اگ قابل باشم حتمن .توم خیلی فکرو خیال نکن همش الکیه ما خانوما عادت داریم از کاه یه کوه بسازیم بعد بشینیم غصشو بخوریم
نیکی۵ عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 3973 انشالله عزیزم به سلامت میاد نباید نگران باشی یه دختری دارم شاه نداره 👌❤🥰