2777
2789
عنوان

لكه بيني

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد چن وقت دارو خوردن؟؟ من ده روزه قزص میخورم رو ۹ بود  ممکن اقدام جواب بده این ماه؟؟؟

من پارسال تیر آزمایش دادم ۸.۵بود یک ماه قرص خوردم دیگه نخوردم تا ابان آزمایش دادم شده بود ۵.۵ منتهی قرص دیگه نخوردم تا فروردین امسال قرص مصرف کردم به مدت یک ماه شده ۱.۸۲ الان دیگه مدام دارم میخورم دکترم گفت باید تااخر عمر مصرف کنم 

❤دختر نازم وجودت بهترین هدیه عشقست❤
من پارسال تیر آزمایش دادم ۸.۵بود یک ماه قرص خوردم دیگه نخوردم تا ابان آزمایش دادم شده بود ۵.۵ منتهی ...

اها 

به نظرت کسی میتونه همراه با شروع دارو اقدام کنه جواب بگیره؟!

ننیدونستم تنبلیم بخاطر تیروییده .مدام دارو و امپول کارم بود تا ازملیش دادم دیدم بلهههه کم کاری دارم واسه اون تنیلی تخمدانم کامل اوکی نمیشه 

امیدت به خدا باشه مطمئنم زودی نتیجه میگیری فقط ناامید نشو باشه؟؟؟ من یساله اقدامم برای منم دعا کن ل ...

فكر نكنم باشم الان ببخشيد توي ترشحم خون ديدم، از ته دلم برات دعا ميكنم دوستم 

مرسي بابت دلگرميت

فكر نكنم باشم الان ببخشيد توي ترشحم خون ديدم، از ته دلم برات دعا ميكنم دوستم  مرسي بابت دلگرمي ...

ممنوووونم 

توکلت به خدا باشه عزیزم 

ان شالله ماه بعدی میای جواب بارداری تو میزاری 

اها  به نظرت کسی میتونه همراه با شروع دارو اقدام کنه جواب بگیره؟! ننیدونستم تنبلیم بخاطر تیرو ...

آره عزیزم تازه من وقتی دکترم دفعه اول دید آزمایشو گفت تازه شروع به کم کاری کرده خیلی بالا نبود من یک ماه مصرف کردم هرروز نصف خوردم سریع خوب شد نرمال شدم 

اها  به نظرت کسی میتونه همراه با شروع دارو اقدام کنه جواب بگیره؟! ننیدونستم تنبلیم بخاطر تیرو ...

من دكتر غدد گفت تا نرمال نشده نبايد اقدام كني، چون خداي نكرده يا رو مغز بچه اثر ميزاره يا باعث سقط ميشه

آره عزیزم تازه من وقتی دکترم دفعه اول دید آزمایشو گفت تازه شروع به کم کاری کرده خیلی بالا نبود من یک ...

من قبل اینکه تصمیم به بارداری بدم آزمایش پیش ازبارداری دادم برای همین زود فهمیدم دارو مصرف کردم...البته من هرشب یدوفولیکم میخورم

من دكتر غدد گفت تا نرمال نشده نبايد اقدام كني، چون خداي نكرده يا رو مغز بچه اثر ميزاره يا باعث سقط م ...

اره منم تو نت زیاد خوندم 

اینقدر که دلم میخواد اصلا نمیدونم چطور باید به حسم غلبه کنم