2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخم شوید هم خوبه کلا هر چیز گرمی باعث میشه رحم باز بشه زیاده روی نکن بستگی داره چقدر بدنت گرم یا ...

والا سه روز اول ابغوره خوردم تأثیری نداشت

همزمان هم چای دارچین خوردم اونم باز بی تأثیره

دردای قاعدگی رو دارم ولی خونی نیست

البته یه هفته پیش قرص اورژانسی خوردم

موعد پریود طبیعیمم 11 مرداده

منتها میترسم باردار باشم بیشتر واسه سقطش میخوام زعفرون بخورم

نمیدونم ولی اگرم حامله باشم سقط شه حتما 

بیبی بزن اول .  یهو میبینی حامله ای .

دوما سقط بچه اگر ب این راحتی بود ک  همه سقط میکردن . خودمن دکتر بهم گفت زعفرون بخور ۳هفته ام بود ولی انقدر نطفه سفت بود ک نیفتاد حتی با شیاف سایتوتک نیفتادآخرسر کورتاژ کردم 

خدایا تو میگی پناه بی پناهانی .. پناهی ندارم ..ننیازمند نوازشت هستم 

عزیزم میسی احتمالا بخاطر مصرف قرص اورژانسی   نمیشی ..

ولی حالا ک اصرار داری میگم .خود من این میخورم سر دو روز پری میشم ...

زعفرون دم کرده با پونه دم کرده با دم کرده پوست پیازو سیر ... 

من میخورم  دو روز نشده پری میشم 

خدایا تو میگی پناه بی پناهانی .. پناهی ندارم ..ننیازمند نوازشت هستم 
بیبی بزن اول .  یهو میبینی حامله ای . دوما سقط بچه اگر ب این راحتی بود ک  همه سقط میکردن ...

اوه اوه

اخه من هفته پیش رابطه داشتم

میگن هفته اول و دوم سقط راحتتره

البته اینم بگم رابطه واژینال نبوده و اینکه ده ساعت بعدشم قرص اورژانسی خوردم فقطم واسه شک که نکنه یه قطره وارد واژنم شده باشه یا نه !

عزيزم اينو بدون زعفرون مقدار زيادش كه قاعده آوره خيلي وقتا سقط نميكنه و مشكلات مغزي براي جنين بوجود مياره

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
آبغوره سرده عزیزم درد رو بیشتر می‌کنه ولی رحم باز نمیشه نوشیدنی گرم  مثل رازیانه تخم شوید ...

یبار روز اخر پریودم که خونریزیم تموم شده بود خشک بودم

رازیانه خوردم خون رقیق یهو ازم اومد

بنظرت بهم میسازه? اگه بخورم قاعدگیمو باز میکنه?