2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه همه بچه هاشونو پوشک میکنن دیگه کهنه فکرکنم اصلاً وجودنداشته باشه مگه بخوای کهنه شور بخری که چیزای دیگه مثل جوراب و اینا توش بندازی 

ولی ماشین لباس شویی مخصوص لباس بچه بهتره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من مینی واش خریدم.معلوم بدرد میخوره انشاالله لباسا بچمو از نوزادی تا چند سالگی حتی میندازم توش میشوره 

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
من مینی واش خریدم.معلوم بدرد میخوره انشاالله لباسا بچمو از نوزادی تا چند سالگی حتی میندازم توش میشور ...

کهنه شور کاربردش مثل ماشین لباس شویی مخصوص بچه هاست؟

ماشین لباس شویی مخصوص لباس بچه خونه عروس عمم دیدم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من لباسشوییم بزرگه مینی واش خریدم لباسای پسرمو باهاش میشورم با مایع لباسشویی کودک اکتیو  هم خیلی تمیز میشه هم نرم و خوشبو  اگه جا داری و مشکل مالی نداری بخر به درد بخوره من دو قلو گرفتم خشک کن هم داره 

کهنه شور کاربردش مثل ماشین لباس شویی مخصوص بچه هاست؟ ماشین لباس شویی مخصوص لباس بچه خونه عروس عمم د ...

لباس کثیفاشو با یکم مایع مخصوص کودک میندازم توش حسابی میشوره با درجه ی دلخواهم بعد که کارشو کرد باید درارم لباسارو با اب بشورم ابکشی کنم بندازم توش درجه ی خشکن بذارم خشک کنه.تموم

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  

ازاین ماشین لباس شویی که مخصوص لباس بچه هست بگیر که تا وقتی بچه سه سالش میشه بتونی استفاده کنی