2777
2789
عنوان

دعوای بچه هااا😥😫😩

441 بازدید | 32 پست

خانوما اگه در امر کنترل دعوای بچه ها تون موفق بودین کمکم کنین لطفا....

بچه هام ۱۵-۹-۷ساله هستن .وسطی دختر اون دو تا پسر 

مداااام با هم دعوا میکنن و سربه سر هم میزارن 

خسته شدم

نمیدونم چکار کنم 

درمانده شدم از دستشون 

دکترشون میگه باهوشن و طبیعیه 

هزار تا راهکار و انجام دادم بی نتیجه است

تازگیا همدیگه رو میزنن 

اگه بخوام دخالت کنم باید مدام داد بزنم و تهدید و عصبانیت که دکترگفت خیلی برام بده‌

اگرم هیچی نگم ساعتها میجنگن. 

اگه چیزی به نظرتون میرسه لطفا راهنماییم کنین. 

کمر درد شدید دارم. دکترم گفت علتش عصبیه...

پدر و مادر بزرگاشون بیشتر از یکی دو ساعت خونمون نمیمونن.تو کارای خونه کمک نمیکنن.مدام خرابکاری میکنن. به چیزایی دست میزنن که بهشون ربطی نداره .از تمیز کردن خونه ناامید شدم. کارها رو در حد ضرورت انجام میدم. کلا رفتارشون افسرده ام کرده😔

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  

😍😍😍😍😍😍😍😍😍خداحفظشون کنه بچه های شیطونی گل هایی از بهشتن که همتا ندارن 😛 خدا قسمته هممون کنه 😋

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 20 سالمه داداشم 10 همش باهم جنگ میکنیم ولی قلبا عاشق همیم!!مامانم از دستمون داد داره!!!😅😅😅😅

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

ارام بخش بریز توشربت بده روزی سه بار بخورن که فقط بخوابن 😐 

خب ببرید کلاسای مختلف ثبت نامشون کنید پسرارو بذار کلاس ورزش ک انرژیشون تخلیه بشه ، دخترتونم بذارید کلاس هنر یکم روحیه اش ارام بشه . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من خودم یه پسر ویه دختر دارم ،فقط کافیه نگاشون کنم .یه بار یه جور تنبیه میکردی تا اخر بس بود .اگه از الان حریفشون نشی خدا به داد برسه .بچه های من جرات ندارن دعوا کنن ولی اگه اینطور بشه هر دو تا تنبیه میشن 

شما ۳ تا دارین این جوری هستین 

من یه دونه دارم این جوریم👈👈👈 😠😠😠😠😠

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
😍😍😍😍😍😍😍😍😍خداحفظشون کنه بچه های شیطونی گل هایی از بهشتن که همتا ندارن 😛 خدا قسمته هممون کنه ...

خیلی دوست داشتنی هستن ولی دیوونه ام کردن به خداا

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  

تقریبآ تفاوت سنی بچه هاتون شبیه بچه های منه با این تفاوت که بچه هام کوچیکترن...اول اینکه شما تو دعواشون زیاد دخالت نکن پسر اولتون تو سن حساسیه و حوصله بچه های کوچیکتر از خودش رو نداره .سعی کن بیشتر به کوچیکترا تذکر بدی  و بین دختر و پسر کوچیکترت بازیها و کارهای دونفره بذاری ..اگه دیدی وسایلشونو جمع نمیکنن تهدید کن که میریزی دور و حتمآ سری بعد این کار رو انجام بده

💑=👧👧🧒

والا زمان ما اینطور نبود .الان بچه هر چی بخواد براش فراهمه ،به خاطر ارامش خودمون هر چی میگن گوش میدیم .بعد دیگه حریفشون نیستیم .من هر وقت عشقم بکشه حتی هله هوله میخرم .گفتم نه یعنی نه حتی اگه غش کنن .

ارام بخش بریز توشربت بده روزی سه بار بخورن که فقط بخوابن 😐  خب ببرید کلاسای مختلف ثبت نامش ...

تخلیه نمییشن😣😣😣

پسرا میرن شنا

دخترم گلدوزی و سرود 

ولی تا با هم باشن دعواس

😰😰😰😰سه تا!! خدا حفظشون کنه و به شما صبر بده

قربونت برم عزیزم 

آخری ناخواسته بود

دومی هم به اصرار شوهرم

من 20 سالمه داداشم 10 همش باهم جنگ میکنیم ولی قلبا عاشق همیم!!مامانم از دستمون داد داره!!!😅😅😅😅

بیچاره مامانا