2777
2789
عنوان

تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 50 پست
22 بود شرط سنیش بعد لیسانس که نمیری دانشگاه فرهنگیان باید لیسانس رو همونجا بخونی

اهان منظور شما سن ورود به دانشگاه فرهنگیانه عذر میخوام من فکر کردم سن آزمون استخدامی آموزش پرورش رو میگی

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

اعتقادم اینه ادم اصلا بعد فارغ تحصیل شدن وارد کار هم نشه معلوماتش ک بالا بره هم زندگی خودش پیش میره هم واسه اینده بچه هاش خوبه سطح فکرش خیلی تغییر میکنه و عالیه این

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

يكي تاپيك زده با برعكس اسم تو

گيج شدم 

اره حتما تحصيلات جايي از زندگي ب درد ميخوره سطح نگرش رو تغيير ميده و اعتماد ب نفست رو بيشتر ميكنه

من اخر نفهميدم رشته ديپلمت چي بوده؟ هنرستان بودي؟ 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
يكي تاپيك زده با برعكس اسم تو گيج شدم  اره حتما تحصيلات جايي از زندگي ب درد ميخوره سطح نگرش ر ...

اره طراحی لباس خوندم خیلی با علاقه پیش رفتم مشهد دانشگاه دولتی الزهرا قبول شدم اما ازبس استادای عقده ای داشتم یک ترم نشده ول کردم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️
اره طراحی لباس خوندم خیلی با علاقه پیش رفتم مشهد دانشگاه دولتی الزهرا قبول شدم اما ازبس استادای عقده ...

وااا!

خب يكبار از سهميه ات استفاده كردي برا روزانه ديگه نميتوني دوباره استفاده كني 

نميدونم دقيق اما اينو بررسي كن

ولي خب مهمم نيست ميتوني فكر كنم الان ك جواب كنكور مياد براي انتخاب رشته با سوابق تحصيلي اقدام كني 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم