2777
2789
عنوان

تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 50 پست

علوم تربيتي بخون

روانشناسي

تربيت بدني

اشپزي منظورم رشته دانشگاهي اشپزي هست

زبانهاي خارجه

مديريت جهانگردي يا هتلداري و اينا...

عرض ب خذمت شما ك

مهندسي برق بخون دهنت سرويس شه🤣🤣

عارضم خدمتتون

رشته هاي مامايي و تغذيه و اينا هم خوبه منتهي نميدونم اصلا بتوني شركت كني يانه

چرا دوره هايي ك بتوني باهاش كار كني نميري؟

مثل دستيار دندانپزشك

نسخه خواني

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
منم سهمیه جانبازی پدرم هست هر دانشگاه ک بخام قبولم شک ندارم

اووو قبولی پس

یکی از بچه های ما درصداش منفی بود حقوق فردوسی قبول شد با سهمیه جانبازی😁😁😁

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دوست دارم شاغل بشم سطح درک و حفظیاتم خوبه هنر رشته قبلیم بود اصلا علاقم نبود اقا زبانم ک سخته

نه زبان رو توي دانشگاه ياد ميگيري اگه تمرين كني

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

من اگه سهمیه جانبازی داشتم میرفتم تجربی میخوندم پزشکی قبول بشم😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
کی گفته تا 22سالگیه همچین چیزی نیست بیشتره ولی الان قبولیش مشکل شده پارتی بازیه

دوسال پيش يكي از شرايط انتخابيش همين بود

يعني فكر كنم وقتي ميخاستي بزني اگه ب سنت نميخورد اصلا نميتونستي انتخاب كني

علوم تربيتي بخون روانشناسي تربيت بدني اشپزي منظورم رشته دانشگاهي اشپزي هست زبانهاي خارجه مديريت ...

درمورد این دوره ها توضیح میدی بیشتر عزیزم ممنونت میشم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️
زمانی که من کنکور دادم شرط سنی برای پذیرش داشت شاید الان برداشته باشن ولی تا یکی دو سال پیش میدونم ...

شرط سنی داره عزیزم ولی نه تا 22سال 22سال که تازه ادم لیسانسش رو میگیره

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
دوسال پيش يكي از شرايط انتخابيش همين بود يعني فكر كنم وقتي ميخاستي بزني اگه ب سنت نميخورد اصلا نميت ...

خوشم میاد هممونم دوسال پیش کنکور دادیم خخخخخ

منم سهمیه جانبازی پدرم هست هر دانشگاه ک بخام قبولم شک ندارم

انقد فكر و خيال باطل نكن دانشگاه دولتي با سهميه هم قبوليش خيلي سخته براي رشته هاي پررقابت

اما خب برا ازاد يا دولتي رشته هاي كم متقاضي راحتتر از برا بقيه هست بنابراين درست هدف گذاري كن

اووو قبولی پس یکی از بچه های ما درصداش منفی بود حقوق فردوسی قبول شد با سهمیه جانبازی😁😁😁

پرستاری خیلی سختع اره؟همین سطح پایین ماییناش با سهمیه قبولم خخخ😂😂😂

درمورد این دوره ها توضیح میدی بیشتر عزیزم ممنونت میشم

دوره هاي كوتاه مدت ك جهاد دانشگاهي يا موسسات وابسته ب دانشگاه شهرتون برگزار ميكنه

خوشم میاد هممونم دوسال پیش کنکور دادیم خخخخخ

نه من خودم كنكوري نبودم برا كسي انتخاب رشته ميكردم از ماگذشته  

شرط سنی داره عزیزم ولی نه تا 22سال 22سال که تازه ادم لیسانسش رو میگیره

22 بود شرط سنیش

بعد لیسانس که نمیری دانشگاه فرهنگیان

باید لیسانس رو همونجا بخونی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نه من خودم كنكوري نبودم برا كسي انتخاب رشته ميكردم   از ماگذشته  

یعنی خودت تحصیل نکردی ماشالله به همه چیز واردی بلدی ک

یعنی خودت تحصیل نکردی ماشالله به همه چیز واردی بلدی ک

چرا ميگم يعني من سالهاست درسم تمام شده