2777
2789
عنوان

تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 50 پست

من خودم هدفم اینه دکترامو بگیرم هیات علمی شرکت کنم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
باید ببینی به چی علاقه داری. این مهمه. میتونی رشته‌های مدیریت بخونی، تاریخ اگه دوست داری. اگر دبیری ...

اگه تاریخ یا جغرافیا بخونم بعد میتونم استخدام اموزش پرورش دربیام؟مدیریت چی مقلا عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه تاریخ یا جغرافیا بخونم بعد میتونم استخدام اموزش پرورش دربیام؟مدیریت چی مقلا عزیزم میشه بیشتر توض ...

اول دانشگاه فرهنگیان قبول بشی خیلی راحتتره

شرایط سنی داره استخدامی اموزش و پرورش 

دو سه سال پیش تا ۲۲ سال بود

الان نمیدونم

تا بیای لیسانستو بگیری و ازمون استخدام بدی و قبول بشی فک میکنم سنت رد شده

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من خودم هدفم اینه دکترامو بگیرم هیات علمی شرکت کنم

افرین پس همسن هستیم منم متولد ۷۷هستم درس به زندگیت لطمه نزده اونم با بچه هر سال چند واحد پاس میکنی 

اره علاقم نسبت به دبیر اینا خوبه سخت نیست بنظرتون من واسه اول ک کاریو میخوام شروع کنم به یک پشتوانه ...

منطورت از پشتوانه چیه؟

از چه کار و زندگی‌ای بخوای بیفتی؟ چند وقته ازدواج کردی؟

ببین اگه از الان بخوای بفکر این باشی که ی کار کنی تا همسرت غر نزنه بدون که این امکان پذیر نیست و آخرشم میشی زن مطبخی. بهش از الان یاد و عادت بده که تو این زندگی تو هم سهم خودت رو داری و باید پیشرفت شخصی کنی. در کنارش با اونم هستی، به خونه زندگیت میرسی، سفر میرین، تفریح میکنین.

من قبل ازدواجم کار میکردم بعدش رفتم تو ۶ ترم با معدل ۱۹ لیسانسم رو گرفتم. زندگیم هم خداروشکر خوبه و تو اون مدت هم مشکلی نداشتیم. همسر منم خیلی اهل کار خونه کردن نیست ولی موقع امتحانام که خونه بهم ریخته میشد غرم نمیزد.

اگه تاریخ یا جغرافیا بخونم بعد میتونم استخدام اموزش پرورش دربیام؟مدیریت چی مقلا عزیزم میشه بیشتر توض ...

باید بپرسی ولی بنظرم میشه‌.

مثلا مدیریت بازرگانی، مالی 

دفترچه کنکور ی سالی رو از سایت سنجش دانلود کن و رشته هارو ببین.

اول دانشگاه فرهنگیان قبول بشی خیلی راحتتره شرایط سنی داره استخدامی اموزش و پرورش  دو سه سال پ ...

کی گفته تا 22سالگیه همچین چیزی نیست بیشتره ولی الان قبولیش مشکل شده پارتی بازیه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

از مهندسی ها مهندسی صنایع تقریبا راحتتره معماری هم همینطور

رشته های علوم انسانی هم همههه حفظیه روانشناسی به نظرم شیرینه حالا سختی اسونی نمیدونم

از رشته های تحربی هم اطلاعی ندارم من

در کل هیچ رشته ای راحت نیست که درس خوندن لازم نداشته باشه،به دانشگاهی هم که میری بستگی داره اسونی و‌سختی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
منطورت از پشتوانه چیه؟ از چه کار و زندگی‌ای بخوای بیفتی؟ چند وقته ازدواج کردی؟ ببین اگه از الان بخ ...

مثلا اینکه یکی کمکم کنه راهو درست برم کار زندگی اینکه همین تفریح اینا دیگه شوهرم اصلا غر غرو نیست طفلی هنوز یکماه هم نیست ک خونه دارم شدم شما لیسانس چه رشته ای رو گرفتید؟

افرین پس همسن هستیم منم متولد ۷۷هستم درس به زندگیت لطمه نزده اونم با بچه هر سال چند واحد پاس م ...

دو ترم خوندم درسم خوبه اندازه سه ترم دوستام پاس کردم خخخخخ

یکسال مرخصی برای پسرم گرفتم از مهر میرم سر کلاس انشالا

موقعی که من کنکور دادم شرایط سنی داشت 

پانشگاه فرهنگیان رتبه بالاییم میخواد

دوست من با ۱۶۰۰ قبول نشد

زمانی که من کنکور دادم شرط سنی برای پذیرش داشت

شاید الان برداشته باشن ولی تا یکی دو سال پیش میدونم که داشت

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
مثلا اینکه یکی کمکم کنه راهو درست برم کار زندگی اینکه همین تفریح اینا دیگه شوهرم اصلا غر غرو نیست طف ...

باید کتاب زیاد بخونی تا دل و جرأتت و سطح فکرت رشد کنه و دنیات بزرگتر بشه. 

من کاردانی آی تی دارم( تو دوران مجردی خوندم)

الانم لیسانس مدیریت گرشگری.

از مهندسی ها مهندسی صنایع تقریبا راحتتره معماری هم همینطور رشته های علوم انسانی هم همههه حفظیه روان ...

منم سهمیه جانبازی پدرم هست هر دانشگاه ک بخام قبولم شک ندارم