2777
2789
عنوان

بارداری

99 بازدید | 11 پست

سلام کسی هست کمک کنه من یه هفته پریود نشد کمرم اوایل خیلی دردمیکرد فکرمیکردم پریود میشم اما خبری نشد درضمن من پریودیم ۲۸روزه منظمه.الان هم نفخ گرفته .تکررادراروترشح شیری سفید .وسمت چپ شکمم دردمیگیره ممکن باردارباشم  درضمن تیرماه رابطه محافظت شده نداشتم توروخدا کمک کنید دقیقا دوازده روزازاون موقع میگذره الان هم باید یکم پریود میشدم که نشدم این علایم  هم دارم سه روزه تکرر ادراردارم 

اگه از موعدتون گذشته بی بی بزنید

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منوجه نشدم اگه پریوداتون 28روزه است و الان ی هفته تاخیر دارید یعنی روز 35هستید ک دوزاده روز قبلش رابطه داشته باشید میشه روز23پریودی ک امکلن تخنک گذاری در اون روز کمه...ولی علایمتون شبیه بارداریه ی بی بی چک استفاده کن ببین

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

من ۲ مردادباید پریود میشدم همیشه یایکم میشم یا دوم هرماه .اما این دفعه روز ۲۴تیر رابطه محافظت شده نداشتم این بارپریود نشدم قبل موعد پریودیم خیلی کمردردداشتم سه روز قبل موعد اما پریود نشدم خلاصه سه روزه هم تکررادراردارم سمت چپم تیر میکشه بادردولی سریع قطع میشه دیروز هم ترشح مایع شیری به رنگ سفید داشتم فکرکردم پریود شدم بی بی هم زدم دوبارمنفی بوده به نظرتوون بی بی چک زود استفاده کردم ممکن باردارباشم

منوجه نشدم اگه پریوداتون 28روزه است و الان ی هفته تاخیر دارید یعنی روز 35هستید ک دوزاده روز قبلش راب ...

عزیزم  بی بی هم تست کردم دوبار منفی بود به نظرت زود نیست

عزیزم  بی بی هم تست کردم دوبار منفی بود به نظرت زود نیست

اگه ی هفته تاخیر داشتی نه زود نیس برای اطمینان ازنایش بده اگه اونم منفی بود برو دکتر ببین چرا پریودت عقب افتاده

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد