2777
2789
عنوان

ببخشید یه سوال ؟؟؟؟

145 بازدید | 10 پست

چرا بعضیا میگن روش طبیعی دیگه روش جلوگیری محسوب نمیشه من سه ساله به این روش حامله نشدم یعنی مشکل دارم؟

خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا منم 3سال جلوگیری کردم هیچی نشد

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
بستگی داره شما لابد همسرت ترشحات پیش از انزالش اسپرم نداره و همسرت هم بلده درست کنترل کنه 

نمیدونم شاید آخه بعضیا با این روش خیلی بازم حامله میشن . من اطرافم هرکی بوده روش طبیعی بوده حامله هم نمیشن

خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥

چون ترشحات قبل از انزال هم اسپرم داره پس اصلا روش مطمئنی نیست

اینی ک چندنفربگن ما حامله نشدیم پس مطمئنه استدلال علمی ای نیست باچند نفر نمیشه استدلال کرد

بعدم بدنها باهم فرق دارن من ک هرسه تا بچم رو هرکدوم فقط فقط بایک بار نزدیکی حامله شدم قطعا خیلی ریسک این روش برام بالاس

کلا همسرم ازکنارم رد میشه حامله میشم چه برسه به روش طبیعی

نمیدونم شاید آخه بعضیا با این روش خیلی بازم حامله میشن . من اطرافم هرکی بوده روش طبیعی بوده حامله هم ...

من خودم بچه دومم رو همینجوری ناخاسته باردار شدم

یعنی طبیعی جلوگیری میکرد خیر سرش همسرم

چون ترشحات قبل از انزال هم اسپرم داره پس اصلا روش مطمئنی نیست اینی ک چندنفربگن ما حامله نشدیم پس مط ...

مثله من همسرم میگه میترسم بوست کنم باردار بشی😆😆

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔