2789
اخه از گشنگی میمیره خ لج میکنه مدام گریه میکنه چیکار کنم تورو خدا؟

من بردمش دکتر گفتم میخوام از شیشه بگیرمش گفت بچه تا ۱ هفته هم شیر نخوره هیچیش نمیشه بذار گشنه بشه که مجبور بشه سینتو بگیره.من خودم نخواستم ترکش بدم از شیشه چون که دوقولون نمیتونم هردورو باهم از سینم شیر بدم.یکیشو از سینم میدم یکیشم میدوشم توی شیشه بهش میدم الانم ۶ ماهشونه

❤️BE WITH GOD BE KING❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم سینم کلا خشک شد...بعد از واکسن دوماهگی دیگه سینمو نگرفت ولی اشتباه کردم باید میذاشتم کشنگی میک ...

نه گلم شیرخودمو میخورن.یعنی الان شیر نداری؟

❤️BE WITH GOD BE KING❤️
من بردمش دکتر گفتم میخوام از شیشه بگیرمش گفت بچه تا ۱ هفته هم شیر نخوره هیچیش نمیشه بذار گشنه بشه که ...

خدا حفظشون کنه

عزیزم چ شیرخشکی میدی؟وزن گیریشون خوبه؟

همسرم و دخترم زندگیمن  خدایا مرسی از لطفت  
خدا حفظشون کنه عزیزم چ شیرخشکی میدی؟وزن گیریشون خوبه؟

وزنشون عالیه.قل بزرگمو که شیرخشک نمیدم ولی قل کوچیکم که شیشه ایه و اصلا سینمو نمیگیره از صبح تا شب قبل خوابش براش میدوشم بهش میدم ولی شب دیگه شیرخشک بهش میدم.اپتامیل میدم اما میخوام سوپرامیل بدم دکترش گفت خیلی مقویه

❤️BE WITH GOD BE KING❤️
دختر گل این چه کاریه....نکن....شیر خشک بهش بده...چه کاریه....یکماه و نیم بعیده بگیر دیگه....گریه زیا ...

وای شیرخشک اصلا خوب نیست...دخترم بعد از اینکه شیر خودمو نخورد وزن گیریش خیلی کم شده...درس حسابی شیر نمیخوره

همسرم و دخترم زندگیمن  خدایا مرسی از لطفت