سلام بچه ها يك واحد اپارتمان هست بدون نورگير ولي قيمتش خوبه، به نظرتون بگيريم؟ البته اينم بگم ما جنوب هستيم و گرما اينجا اذيت مي كنه و هميشه پرده ها كشيده هست
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
نمیدونم عزیزم تجربه ای ندارم. اما منم تو منطقه کویر و گرم زندگی میکنم اما دیدم اطرافیان که دنبال خرید خونه ان همه چی مدنطرشونه همینطور نورگیری و برا خودمم مهمه و خب رو قیمت خونه تاثیر میدداره حتما
نمیدونم والا ماک تجربه زندگی اونجا رو نداریم ولی اگ از پنجره استفاده نمیکنین بخرین .ولی خب پنجره یه هواکشه بجز نورش ،شبامیتونی بازکنی یا یه ی موقع واجب بشه ..
خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم
بخدا بعدا خیییلی پشیمون میشیا نگیر خونه بدون نور جهنمه ،مگر اینکه زیاد خونه نباشی همش بیرون باشی
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
نورگیرخونه ربطی ب کنارکشیدن ونکشیدن پرده نداره خونه ای نورگیره پرده چندلایه ام کشیده باش بازنورخونه رو روشن میکنه خونه نورگیرنداشته باش مناسب نیست وموقع فروش خوب فروش نمیره چون نقص
⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠ ( روانشناس💐)
گلم خونه بدون روشنایی ادمو کلافه میکنه ادم میخواد پنجره رو باز کنه هوا بیاد من خونه قبلیم پنجره کم داشت الان این خونم پنجرش زیاد کلی روحیم تغیر کرده
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین