2777
2789
عنوان

کیا عاشقه ...

143 بازدید | 12 پست

کیا عاشق لاک و آرایش و باشگاه و اسخرو وبیرون رفتن و ... هستن؟

خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ولی حیف لاک زدن سخته بخاطر وضو اصلا چرا باید ناخن هم حتما اب بهش برسه ناخن که عضو زنده نیست همینطور که مو نیست و مسح باید روی فرق سر باشه نه روی مو

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
کی بدش میاد 

جاری من میتونم به جرعت بگم با اینکه 26 سالشه ولی نه لاک داره نه یه تیکه لوازم آرایش نه موهاشو رنگ کرده نه این کارا رو میکنه تا حالا استخر نرفته باشگاه نرفته ولی به جاش دوتا زاییده

خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥

من قبل به دنیا اومدن پسرم هر روز می رفتم استخر اونم دو سانس پشت سر هم

حالا هم که پسرم به دنیا اومده اکثر سانسای خانوما شده صبح یا ساعت 3 اونم که من سر کارم هههههههی

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
جاری من میتونم به جرعت بگم با اینکه 26 سالشه ولی نه لاک داره نه یه تیکه لوازم آرایش نه موهاشو رنگ کر ...

واقعا ؟ شاید علاقه داره ولی مثلا شوهرش نمیزاره . نمیشه ادم زن باشه و ازین کارا لذت نبره

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

منننننننننننننننن.مگر داریم کسی عاشقش نباشه.همین الان دارم یه صبحونه مفصل درست میکنم واسه شوهرم ببینم بیدار میشه گول بخوره بریم لوازم ارایش بخریم .

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

مننننننن😍😍😍😍😍

مخصوصاااا لااااااک و رژژژژژژ💄💄💄💄💅💅💅💅

استخرم ک دیگه عالیه من تابستونا کلااا استخرم😁😁

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........