2789
عنوان

بچمو حس کردم

313 بازدید | 29 پست

نمیدونید چه حالی ام دوهفته ای بود دستمو که میذاشتم رو شکمم نبضش مشخص بود الان یهو حس کردم یه ماهی تند وتیز اومد گوشه چپ شکمم دستمو گذاشتم دیده بله اقاخان ما اومده این گوشه ومن حسش کردم

چشمام پر اشک شد

ایشالله همه تجربه کنن این لحظه هارو

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

😍دختره یاپسر؟

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسلامتی گلم دعاکن منم این حس رو تجربه کنم😍😍😍😍

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

بچه ها پس چرا نی نی من تکون میخوره من میترسم ...تا تکون میخوره والعصر میخونم اروم بشه

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
Wow بچت چقدر راه میره  نی نی من چسبیده به یه قسمت دلم و هر چی میشه مثلا ناراحتم یا خوشحالم یا ...

اره عزیزم من تا دوهفته قبل فقط وقتی میرفت سمت چپ حسش میکردم اما ناراحت نباش هفته بعدش ینی تو۱۵ حرکتش از روی شکمم مشخص بود الانم که حس کردمش

بچه ها پس چرا نی نی من تکون میخوره من میترسم ...تا تکون میخوره والعصر میخونم اروم بشه

یکمم ترسناکه منم اولش گفتم وای باز دلپیچه دارم یهو دیدم نه بچه اومده قمبل کرده همونجا خودشو

یس بخون خوبه برات

ان شالله من وهمه دوستای اقدامی این حس قشنگ رو تجربه کنیم، زنده باشه آغا خان 😍😍

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

شما ماه گرفنتگی بود هم دست زدی ب شکمت؟

نه من اصلا بیرون نرفتم

حتی نگاه هم نکردم 

نمیدونم چقدر درسته یانه ولی سر خود من مامانم دیده من دوجای صورتم تو نوزادی ماه گرفتگی داشت که هرچی بزرگتر شدم کم رنگ شد الانم نیست

یکمم ترسناکه منم اولش گفتم وای باز دلپیچه دارم یهو دیدم نه بچه اومده قمبل کرده همونجا خودشو یس بخون ...

ای جونمممممممممممممم........ اره هر روز میخونم....

خدا خودش نی نیامونو حفظ کنه

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤