2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

188 بازدید | 29 پست

سلام 

از همین اول معذرت خواهی میکنم اگه داستانم طولانیه ولی به مشورت احتیاج دارم.

من ۲۳ سالمه و از ۲۱ سالگی توی دانشگاه با یه پسری آشنا شدم و باهاش ارتباط داشتم که مادر من و خانواده ی اون آقا از این موضوع خبر داشتن.

مشکلم اینه که من از یه خانواده ی خیلی معمولیم ولی اون طلافروشی داره و وضع مالیش خیلی بهتر از ماست در حدی که ارث پدربزرگش که بهشون برسه فقط در حد ۶-۷ میلیارده.

باید بگم که من پدرمم اعتیاد داره.

ما قصدمون ازدواجه و همه جوره خودشو بهم ثابت کرده.

چند وقت پیش سر یه موضوعی(بی ربط به حرفای من)دعوامون شده بود من خیلی رک بهش گفتم که اگه منو میخوای باید همینطور خشک و خالی بخوای چون وضع مالیه ما خیلی خوب نیست و پدرمم اینطوریه که میبینی و قرارم نیست که معجزه بشه.من همینم که میبینی.بهش گفتم میتونی تصمیمتو همین الآن بگیری اگه منو با این شرایط میخوای اگه نه که بیشتر از این ادامه ندیم.گفتم که من خودمو خانوادمو حتی با این شرایطم دوست دارم و اصلا خجالت نمیکشم و به ترحم کسی احتیاج ندارم.

فرداش کلی ازم معذرت خواهی کرد و بعد از اون همش میگه که من پشتتم هر اتفاقی که بیوفته و تنهات نمیزارم و از اینجور حرفا..

من خودم خیلی سبک شدم که این چیزارو بهش گفتم در صورتیه که قبلشم میدونست ولی چون خودم به زبون آوردم خیلی راحتم.

به نظر شما کار درستی کردم که این حرفارو گفتم؟

یا اصلا ممکنه که با این شرایط و تفاوت ها با هم بمونیم؟

فک کنم خدا بخواد خوابم میاد😅

خوندم مشروب میخوام😂😂😂❤❤❤

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار درستی کردی..اون یکیو نمیدونم انشالا هرچی خیره

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

حالابرفرض کار اشتباهی کردی

چیکار کنیم حالا

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

اگه طرفت و خانوادش فرد باشعور و با درکی باشه بله که میشه باهم بمونید

مخصوصا خود پسره

تو هم کار خیلی خوبی کردی بهش گفتی عزیزم

ادم هیچوقت نباید به خاطر خانوادش خجالت بکشه یا عزت و اعتماد به نفسشو از دست بده

شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا