2777
2789
عنوان

عمل بيني

789 بازدید | 84 پست

سلام من بينيم رو ديروز عمل كردم بالاي ٤٠ سن دارم ،افتادگي نوك و كمي قوز داشتم ،از ديروز كه مرخص شدم خودم رو تو آينه ديدم بينيم خيلي كوچيك شده و سربالاست .گرچه قبلابه دكترم گفته بودم سربالا نشه ولي الان اين سربالا بودنش داره عذابم ميده از ديروز تا حالا نتونستم درست بخوابم كارم شده گريه آيا امكان داره بعد از برداشتن گچ سربالا بودنش كمتر بشه تو رو خدا هر كس تجربه داره كمكم كنه دارم ميميرم 

nadiaaaa
تعداد پست: 410

بااجازه استارتر❌❌❌❌

سلام خانما یه گروه زدم تا ویایلی که احتیاج نداریدو بفروشید یا وسایلی که نیاز داریدو درخوایت بزنید

راستش برنامه دیوار خودم سخصا یه لباس گذاشتم پشیمون شدم انقدر اقایون زنگ زدن برای مزاحمت زود پاک کردم به فکر گروه افتادم

این لینکشه عضو بشید😊

https://t.me/joinchat/HPpv4E4yQfV0D-d23_yfXg

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم سربالا نميخواستم ولي بعد از عمل كلا احساس ميكردم خيلي رفته بالا ولي كم كم كه كلا بينيم باز كرد دكتر ورمش خوابيد هموني شد كه ميخواستم نگران نباش اصلا اوكي ميشه 

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست

عزیزم حداقل تا یک ماه شدیدا سربالاس

فرم اصلی بین ۳ ماه تا ۱ سال مشخص میشه

منم ۵۰ روزه حدودا عمل کردم

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

اولین باری که بعد گچ خودتو میبینم دلت میخواد خودتو دکترتو بکشی 😂 ولی بعد یه ماه چسب زدن میگی کاش زودتر عمل میکردماااا

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.