2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3906 بازدید | 65 پست
من چندتاداشتم لیزرکردم ولی متاسفانه سوختگی بدی داره ودوباره هم زدم توروخداخودتونوداغون نکنیداصلا ازر ...

خب از کجا گرفتید؟ به همسرتون حرفی نزنید؟ این بیماری مقاربتی هست از روابط پر خطر 😑😣

اگه حالت گوشته و شل ماننده حتمن زگیله 

چیزی نیست نگران نباش .منم دوسال پیش دو تا دونه در اوردم استرس داشتم رفتم دکتر .گفت زگیله .کرایو کردم دارو داد .چند ماه اصلن زندگیم بهم ریخت .همین سایتا و رفتن تو گوگل وحشت رو دوبرابر کرد واسم .

ولی بعد مدتی خوب شد حالم .الانم رفتم کرایو کردم آخه رشد کردن .امیدوارم این دفه آخر باشه .ولی در کل عادی شد برام .اصلن دیگه ترس ندارم .چند بار هم پاپ اسمیر دادم سالم بودم .بهتره بی خیال باشی .

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی من تقریبا ۴ روزه زگیل زدم ۴ تادونس خیلی نگرانم اسید سالیسیک میزنم روشون س ...

باید بری کرایو بشی 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
حالا من تو بارداری اینو نوک سینه م زدم نمدونم چیه واقعا استرسم دارم ک میشه شیر داد اینطوری یا ن

نوک سینه که ممکنه به هر دلیلی بزنه بدترین مدلش همون تو ناحیه تناسلیه .. که اونم باید حتما درمان زگیل تناسلی  انجام بشه وگرنه زیاد میشه 

دکتر خوب سراغ دارم نگین حدادی هست تو پونک بهترین جراح لابیاپلاستی تهران  هم هست