2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3906 بازدید | 65 پست

من چندتاداشتم لیزرکردم ولی متاسفانه سوختگی بدی داره ودوباره هم زدم توروخداخودتونوداغون نکنیداصلا ازروش پزشکی استفاده نکنیدمن خیلی پشیمونم که لیزرکردم باطب سنتی به راحتی ازبین میرن وجاشون نمیمونه سیستم ایمنی بدنتون روکافیه قوی کنیدوهمچنین بهداشت و ترشی ومیوه های نارس وترش نخورید اگرخواستیدش تلفن طب رومیدم دارودریافت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن زگیل باشه سز میشی با فریزم میره هیچی هم نمیشه خودم داشتم

سلام دوست عزیز منم زگیل داشتم ۲ سال پیش فریز کردم الان بعد ۲ سال دوباره ضایعه دیدم‌رفتم پاپ اسمیر مشکوکه ، شما آزمایش هم‌دادین نوع تایپش مشخص بود ،هزینه آزمایش زیاد    بود نتونستم بدم

آی سو جان قشنگترین اتفاق زندگی منی عزیز دل مامان
مگه زیگیل شبیه جوشه؟

سلام عزیزم اره شبیه جوش دستکاریش نکن زیاد تر میشع منم از شوهرم گرفتم رفتم دکتر گفت مثبت چند روز از رحمم نمونه برداری کردن ۱۰روز دیگه نتیجه میاد قرص پاورفیت بهم داد قبل صبحونه قبل نهار بخورم گفته این قرص ۳تا ۶ماه ازبین میبرش زگیلاتو 

سلام دوست عزیز منم زگیل داشتم ۲ سال پیش فریز کردم الان بعد ۲ سال دوباره ضایعه دیدم‌رفتم پاپ اسمیر مش ...

عزیزم فریز لیزر فایده نداره تا زمانی شما سیستم بدنتون قوی نکنید قرص پاورفیت بخور خیلی سیستم بدنت قوی نیکنه زگیلاتم میبره   هرچه سیستم بدنت قوی باشه احتمال سرطان پایین و زگیلات همش از بین میره

سلام دوست عزیز منم زگیل داشتم ۲ سال پیش فریز کردم الان بعد ۲ سال دوباره ضایعه دیدم‌رفتم پاپ اسمیر مش ...

من نمونه برداری کردم چند روز پیش ۴۷۰شد ازمایشمم۵۰۹تومن شد چند روز دبگه برم ببینم نتیجشو ولی ازمایش ۸ماه پیشم مثبت بود به سرطان دهانه رحم .دکتر گفت خوب میشی نگران نباس

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی من تقریبا ۴ روزه زگیل زدم ۴ تادونس خیلی نگرانم اسید سالیسیک میزنم روشون س ...

عزیزم اگه میخوای زگیلت از تو بدنت بره با فریز لیزر فایده نداره شما باید سیستم بدنت قوی کنی ببین چه چیزایی سیستم بدنت قوی میکنه من خودم قرص پاورفیت دکتر برام نوشت قارچ گانودرما میخورم سیاه دونه عسل سیر چیزایی طبعشون گرمه بخور از سردیجات بپرهیز چون سردیجات باعث عفونت رحم میشه قارچی میکنه رطوبطب میکنه رحمم زگیلا بیشتر میشه دهانه رحمت خشک نگه دار نزار رطوبتی بشه

هرکسی زگیل تناسلی داره چون خودم چند سال عذاب کشیدم میدونم چقدر بیماری بدی هست حتما به حکیم برزگری زنگ بزنین واقعا تو کل ایران درمانش برای درمان زگیل و تبخال واقعی هست خیلی انسان خوبیه شماره اش رو میزارم حتی این آقا رو از نزدیک هم ندیدم ولی تا عمر دارم مدیونش هستم چون میخواستم از شوهرم جدا بشم فقط ایشون منو مداوا کرد شماره حکیم برزگری ۰۹۰۱۹۴۱۹۴۷۶هستو آدرس پیج ایشون تو اینستا zigiletanasoli_hakimbarzegari هست تمامی آزمایش قبل و بعد از درمان بیماران رو تو پیچش میزاره 

دعا کن زگیل باشه سز میشی با فریزم میره هیچی هم نمیشه خودم داشتم

باعث سرطان رحم میشه 😑 ضمن اینکه همیشه ویروسش تو بدن میمونه ممکنه مجدد در بیاد ، و یع بیماری مقاربتی هست ناقل باشی بع همسرت بدی 😑گرچع قطعا نود درصد از خود ایشونم گرفتی 

🤔