asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 عنوان یعنی کسی اینجا لیپوماتیک نکرده.،؟؟ندیده؟ 😫😒😫😡 7238 بازدید | 39 پست اگ کسی انجام داده بیاد راهنمایی کنه دیگه.ثواب داره هاا🙄😬 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸" 1397/05/06 | 01:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خیال69 عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 821 ن خانم جان انجام ندادیم😕 نخ دادن همیشه هم بدنیست به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 ن خانم جان انجام ندادیم😕 مگه میشههه.اینهمه ادم هس ایجا😟😟یعنی از اطرافیانشونم کسی انجام نداده!الان تهرااان اکثرا میکنن اخه حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
خیال69 عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 821 مگه میشههه.اینهمه ادم هس ایجا😟😟 یعنی از اطرافیانشونم کسی انجام نداده!الان تهرااان اکثرا میکنن اخه ما ک نکردیم😑 نخ دادن همیشه هم بدنیست به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎
شیوا339 عضویت: 1389/05/04 تعداد پست: 31525 من لیپولیز کردم نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 من لیپولیز کردم میشه توضیح بدی...کی انجام دادی راضی هستی یا ن😕 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
sugarfree عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 3869 من نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 من کدوم قسمتااا.چ مدت قبل حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
sugarfree عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 3869 کدوم قسمتااا.چ مدت قبل من ٢٥ كيلو وزن كم كرده بودم ولي شكم و پهلو داشتم. پيارسال ليپوماتيك كردم. سه ماه بعدش باردار شدم. جالب اينجاست كه حتي بعد از زايمان شكم و پهلو نداشتم نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 من ٢٥ كيلو وزن كم كرده بودم ولي شكم و پهلو داشتم. پيارسال ليپوماتيك كردم. سه ماه بعدش باردار شدم. جا ... یعنی راضی هستی؟ چربیارو تزریق کردی ب جایی یا ریختی بیرون😁 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
sugarfree عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 3869 یعنی راضی هستی؟ چربیارو تزریق کردی ب جایی یا ریختی بیرون😁 ريختم بيرووون بابا نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 ريختم بيرووون بابا چراا حیفه خو😁😁 کدوم دکتر رفته بودی.و اینکه دردش چطور بودود😥 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
sugarfree عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 3869 چراا حیفه خو😁😁 کدوم دکتر رفته بودی.و اینکه دردش چطور بودود😥 من كلينيك ايرانيان رفتم. اصلا درد نداره. فقط گن بايد بپوشي به مدت. ببين وزنم اصلا كم نشد ولي شكم و پهلوم رفت. نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
امیدزندگیم449 عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 5563 مگه میشههه.اینهمه ادم هس ایجا😟😟 یعنی از اطرافیانشونم کسی انجام نداده!الان تهرااان اکثرا میکنن اخه مادرشوهرم کرده خییییییلییییییی نقاهتش وحشتناک بود مثل چی پشیمون بود اصلا خوب نیس بعد زودی برگشت مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
sugarfree عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 3869 مادرشوهرم کرده خییییییلییییییی نقاهتش وحشتناک بود مثل چی پشیمون بود اصلا خوب نیس بعد زودی برگشت اصلا درد نداره!! من حتي بعد از بارداريم شكم وپهلو نياوردم🤔 حتما ايشون كلن چاق بودن. بايد چاقي موضعي داشته باشي نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد