2777
2789

اگ کسی انجام داده بیاد راهنمایی کنه دیگه.ثواب داره هاا🙄😬

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
ن خانم جان انجام ندادیم😕

مگه میشههه.اینهمه ادم هس ایجا😟😟

یعنی از اطرافیانشونم کسی انجام نداده!الان تهرااان اکثرا میکنن اخه

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشههه.اینهمه ادم هس ایجا😟😟 یعنی از اطرافیانشونم کسی انجام نداده!الان تهرااان اکثرا میکنن اخه

ما ک نکردیم😑

نخ دادن همیشه هم بدنیست به بعضی‌ها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎

من لیپولیز کردم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من لیپولیز کردم

میشه توضیح بدی...کی انجام دادی راضی هستی یا ن😕

کدوم قسمتااا.چ مدت قبل

من ٢٥ كيلو وزن كم كرده بودم ولي شكم و پهلو داشتم. پيارسال ليپوماتيك كردم. سه ماه بعدش باردار شدم. جالب اينجاست كه حتي بعد از زايمان شكم و پهلو نداشتم

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
من ٢٥ كيلو وزن كم كرده بودم ولي شكم و پهلو داشتم. پيارسال ليپوماتيك كردم. سه ماه بعدش باردار شدم. جا ...

یعنی راضی هستی؟ چربیارو تزریق کردی ب جایی یا ریختی بیرون😁

ريختم بيرووون بابا

چراا حیفه خو😁😁 کدوم دکتر رفته بودی.و اینکه دردش چطور بودود😥

چراا حیفه خو😁😁 کدوم دکتر رفته بودی.و اینکه دردش چطور بودود😥

من كلينيك ايرانيان رفتم. اصلا درد نداره. فقط گن بايد بپوشي به مدت. ببين وزنم اصلا كم نشد ولي شكم و پهلوم رفت.

مگه میشههه.اینهمه ادم هس ایجا😟😟 یعنی از اطرافیانشونم کسی انجام نداده!الان تهرااان اکثرا میکنن اخه

مادرشوهرم کرده خییییییلییییییی نقاهتش وحشتناک بود مثل چی پشیمون بود اصلا خوب نیس بعد زودی برگشت

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
مادرشوهرم کرده خییییییلییییییی نقاهتش وحشتناک بود مثل چی پشیمون بود اصلا خوب نیس بعد زودی برگشت

اصلا درد نداره!! من حتي بعد از بارداريم شكم وپهلو نياوردم🤔 حتما ايشون كلن چاق بودن. بايد چاقي موضعي داشته باشي