2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

340 بازدید | 27 پست

سلام من ۲۰ اسفند ۹۶ یه سقط داشتم حدودا ۵ .نیمه ینی چن وقت پیش رفتم دکتر گفت کیست ۲۰ میلی داری بعدش قرص روکین داد بهم من قرصامو مصرف میکردم اما ن به وقتش بعضی وقتام یادم میرفت فرداش مینداختم حالا چن روزه علائم دارم از وقتی که قرص مصرف کردم لک بینی داشتم ولی ۴.۵ روز پیش قطع شدش امروزم قرصم تموم شد خب بعدش تکرر ادرار شدید نفخ بد جوری سینه هام یه کوچولو درد میکنه و از این چیزا دیگه الان ۱۰ ام قراره پریود بشم الان بیبی زدم فورا مثبت شد حالا نمیدونم باردارم یا بخاطر کیستمه که مثبت شده ولی اینم بگما چن هفته پیش هر چی بیبی زدم منفی میشد میشه بگین ایا از کیستمه یا واقعا باردارم

تیکر نی نی کوچولوی من😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم عزیزم ولی امکان داره بارداری باشی لطفا زودتر پیگیر شو چون داشتن کیست تو بارداری خیلییییی خطرناکه 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
ن اقدام که نمیشه گفت همینطوری مثل همیشه عادی 

مگه روکین ضد بارداری نیس؟ نمیدونم شاید باردار باشین فردا آز خون بده حتما چون اگه باردار باشیو بی بی چک نشون بده  خونم نشون میده

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

من خودم ماما هستم. تنها راه تشخیص قطعی آزمایش بتا اچ سی جی هست. حدودا ۵۰ تومنه . هر آزمایشگاهی هم بری یکساعته جواب میده . البته بگو تیتر یتا میخوام . که معلوم بشه مثبت واقعیه یا کاذب. ان شاالله ودقعیه