2777
2789
عنوان

کیا

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 21 پست
من اینقدر شب عروسی حرص خوردم دیگه یاد گریه هم نیوفتادم ولی کلا خوشم نمیاد عروس گریه کنه

اخه فک کنم لحظه خدافظی دست خود لدم نباشه یهو میاد دیگ اشک

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
جدایی از کسی که دوسش داشتم و ورود به یه زندگی اجباری مشترک با کسی که حسی بهش ندارم

وااای چ بد

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گریه کردم چون قرار بود بیام بالای خونه یه ..... زندگی کنم که میدونستم خیلی بیشتر از قبل اذیتم میک ...

دقیقااا من ک بهشتم برم دلم برای خونه بابام تنگ میشه 

جدایی از کسی که دوسش داشتم و ورود به یه زندگی اجباری مشترک با کسی که حسی بهش ندارم

ایشالا این اینقدر برات خوب بشه که اونو فراموش کنی

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
ایشالا این اینقدر برات خوب بشه که اونو فراموش کنی

ممنون

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه