_malmal_ مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 عنوان کیا | مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 21 پست شب عروسیشون بغض داشتن بغض جدایی از خانواده کیا موقع خدافظی گریه کردن خاطرات شب عروسیتونو بگید ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1397/05/05 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 من اینقدر شب عروسی حرص خوردم دیگه یاد گریه هم نیوفتادم ولی کلا خوشم نمیاد عروس گریه کنه اخه فک کنم لحظه خدافظی دست خود لدم نباشه یهو میاد دیگ اشک ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 جدایی از کسی که دوسش داشتم و ورود به یه زندگی اجباری مشترک با کسی که حسی بهش ندارم وااای چ بد ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 آخه ۱۹ سالم بود الان چند سالته گلم ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 من گریه کردم چون قرار بود بیام بالای خونه یه ..... زندگی کنم که میدونستم خیلی بیشتر از قبل اذیتم میک ... دقیقااا من ک بهشتم برم دلم برای خونه بابام تنگ میشه ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
niloooogoli عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 5370 جدایی از کسی که دوسش داشتم و ورود به یه زندگی اجباری مشترک با کسی که حسی بهش ندارم ایشالا این اینقدر برات خوب بشه که اونو فراموش کنی تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
77نگار عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 2008 ایشالا این اینقدر برات خوب بشه که اونو فراموش کنی ممنون دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه