2777
2789

سلام

من دیدم

اسلامی بهتره به نظر من

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           

صد در صد سنتی خود مکارم طب اسلامی رو رد کرده

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر طب واقعی اسلامی رو پیدا کنی قطعا طب اسلامی

عالیه عالی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

ببینید این یه یحث کلامیه...که واقعا نمیگنجه توضیح بدم ولی وقتی با استادم حرف زدم متوجه شدم واقعا درست میگن آقای مکارم...اسلام خودش طبی نداره...صرفا توصیه داره ،باید اهل علم باشی تا بفهمی....

چون مثلا امام به یکی میگن فلانی اگه سرت درد میکنه مثلا پیاز بخور!!خب این بخاطر طبع اون فرد بوده...نمیتونیم با استناد به این بگیم خب هرکس سردرد داشت و هرنوع سردردی دواش پیازه😂خیلی بحث تخصصیه و کار هر کسی نیست...

اینه که واسه بعصیا جواب میده و واسه بعضیا هم بی جواب میمونه

صد در صد سنتی خود مکارم طب اسلامی رو رد کرده

خود مکارم طب اسلامی رو قبول داره و خود شبکه خبر همونجا حرفای مکارم رو تغییر داد و زیرنویس کرد که مکارم طب اسلامی را قبول ندارد متنش هست برید اینترنت جستجو کنید

گناه یعنی خداحافظ مهدی
ببینید این یه یحث کلامیه...که واقعا نمیگنجه توضیح بدم ولی وقتی با استادم حرف زدم متوجه شدم واقعا درس ...

اینجا بستگی به روایت داره که ایا درمان عمومی رو گفتن یا تخصصی.در هر حال داروهای طب اسلامی ضرری برای فرد ندارد و جنبه درمانی دارد.حتی فرد با اعتقاد و ایمان قوی بدون نیاز به دارو میتواند با دعا درمانی شفای بیماری خود را از خداوند بگیرد

مثل داروهای شیمیایی نیست که بعد از ده سال میفهمیم چه ضررهایی داشته و کاش استفاده نمیکردیم

گناه یعنی خداحافظ مهدی
اینجا بستگی به روایت داره که ایا درمان عمومی رو گفتن یا تخصصی.در هر حال داروهای طب اسلامی ضرری برای ...

چرا در بعضی جاها هم ضرر دارن نه واسه آدم عادی ولی کسی که مثلا یه بیماری خطرناک داره گاهی با خوردن بعصی داروها بدتر میشه.مثلا من فهمیدم رازیانه با همه ی خاصیتش برای بانوانی که پرولاکتین بالا دارن سمه