2821
2789
عنوان

نظر سنجي!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 23 پست
خب معلومه براش مهمه ک قبلا با کسی بوده یا نه  در چ حدی بودن هم مهمه اخه دلیلش چیه ک خب نمیتون ...

نميدونم چرا هرجا اين بحث مطرح ميشه. يكي سريع بر ميداره ميگه ناموس خودتت!! اونا هرچي!!!

فقط يه نظر خواستم!!!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

والا چ عرض کنم دید خانوما هم با هم فرق داره من خودم به شخصه دوست بودن را نمیپسندم.  چون تقری ...

ممنون  بابت پاسختون

اوضاع ديگه از كم توقعي هم گذشته چقد كم توقع؟؟؟ساده ترين مراسم چند ده مليون خرج داره با يك ماه حقوق اداره كار ارزونترين حلقه هم نميشه خريد،يه دختر فوق العاده كم توقع هم حق دارد شب عروسي خوبي داشته باشه!!!

ممنون  بابت پاسختون اوضاع ديگه از كم توقعي هم گذشته چقد كم توقع؟؟؟ساده ترين مراسم چند ده ...

بله حق دارید

ولی من و شوهرمم یه مراسم کوچک در حد بزرگترهای فامیل در منزل خودمان گرفتیم با لباس عروس و .. حتی خودمون عکس گرفتیم چندتا عکسم رفتیم آتلیه.

آلبومم خودم خریدم

خبری از آبگلبوم ایتالیایی و ۸۰۰هزار تومنی.. نبود.

شامم در حد همون چند نفر مهمون بود.

ماشینم کرایه کردیم گل زدیم آرایشگاهم نزدیک خودمون رفتم

به یک سری طلای بسیار سبک هم راضی شدم.

یعنی خیلی رعایتشو کردم.

ادم بخواد زندگی کن باشه این چیزا زیاد براش مهم نیست.

خلاصه عروسی گرفتیم به دلمون نموند خوبم بود.

تو خرج زیادیم آقا داماد نیافتاد.

🌹
بله حق دارید ولی من و شوهرمم یه مراسم کوچک در حد بزرگترهای فامیل در منزل خودمان گرفتیم با لباس عروس ...

همیشه از عروسی تو خونه متنفر بودم😄ولی خب شرایط ایجاب میکرد.

🌹

دیدگاه خود من اینه کذشته طرف مهم نیست 

مهم حال و ایندست که طرف متعهد و سالم باشه 

گذشته هرکس به خودش مربوطه

همه دخترها و پسرها در دوران قبل ازدواجشون قطعا کسی بوده که بهش علاقمند بودن 

با کنکاش کردن تو زندگی قبلی طرف فقط خودمونو زجر میدیم

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
 متاسفانه نديدم و نشنيدم رابطه دوستي و عاطفي به موارد بعدي ختم نشه!!!

دوستی اگه عاقلانه و برای اشنایی باشه به عاطفی کسبه نمیشه.  کماکان ظرفیتش توی جامعه ما خیلی وجود نداره

She is everything I ever wanted.... 
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز