2821
2789
عنوان

نظر سنجي!!!

215 بازدید | 23 پست

لطفا لطفا لطفا فقط خانما جواب بدن (چون از ديد آقايون رو خودم ميدونم)و اگه  آقايي نظري داشت ذكر كنه كه آقاست!!!!

پسر مجرد ٢٧ ساله هستم تاحالا با هيچ دختري رابطه عاطفي و غير عاطفي نداشتم؛وچون معتقدم اگه ازدواج كنم بايد با همسرم صادق باشم و از طرفي با شرايط اقتصادي فعلي (سكه ي ٣.٥ميليوني)شرايط ازدواج ندارم؛آيا برم دنبال دوست ؟؟😅 و اينكه عموما براي يك دختر چقدر مهمه كه همسرش قبلا با كسي نبوده باشه؟!!

لطفا لطفا لطفا فقط خانما جواب بدن (چون از ديد آقايون رو خودم ميدونم)و اگه  آقايي نظري داشت ذكر كنه كه آقاست!!!!

برام اصلا مهم نبود شوهرم قبلا با کسی بوده باشه یا نه

ولی الان ک ازدواج کردم میفهمم پسری ک قبلا با کسی نبوده چقدررررررر میتونه عاالی باشه و هزار بار خدا رو شکر میکنم عشق اولشم 😍

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه خود من كه خيلي خيلي مهم بوده و هست

چون قبلشم خودم پاك پاك بودم

خدا رو شكر هيچ موردي نبوده همسر من مث شما بود😌😌

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

برای من که مهم بود،،،من شخصا خوشم نمیومد همسرم قبل ازدواج با کسی بوده باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

سلام شما که آقای پاکی هستی سعی کن این پاکی رو در درجه اول بخاطر خودت و بعد بخاطر همسر آیندت حفظ کنی . زنان ها در اینجور موارد باهوش هستن و می فهمن که قبلا با کسی بودی یا نه . هرچند خیلی حرفه ای مخفیش کنی اما این یه حس ذاتیه . همچنین برای من خیلی مهم بود که من اولین زن زندگی همسرم باشم .

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 

والا چ عرض کنم

دید خانوما هم با هم فرق داره

من خودم به شخصه دوست بودن را نمیپسندم. 

چون تقریباااا میشه گفت همه دوستی ها پاک نیست.

من ک خودم دوست نداشتم همسرم قبلش با کس دیگه ای دوست بوده باشه ولی بود خیلیم خورد تو ذوقم.

چون خودم اهل این کارا نبودم.

شما با دختر خانوم خوب و قانعی ازدواج کنید بهتره.

دختر کم توقعم پیدا میشه.

🌹

خب معلومه براش مهمه ک قبلا با کسی بوده یا نه 

در چ حدی بودن هم مهمه

اخه دلیلش چیه ک خب نمیتونید زن بگیرید میخاید دوس شید؟ فکر کنید یکی با همین طرز فکر بیاد با خواهر شما ارتباط داشته باش، شما چکار میکنید اونوقت؟

من چون خودم اصلا باکسی نبودم خیییییلی هم برام مهمه این قضیه

اما اکثرا کسایی که خودشون دوست پسر داشتن گذشته شوهرشون مهم نیست براشون 

واینم بگم اگه برای خودتون مهمه که همسر اینده اتون با کسی نبوده باشه پس خودتون هم رعایت کنید

من بیشتر از هر چیز برام مهم این بوده که قبلا با زندگی، احساسات و روح و روان دختری بازی نکرده باشه و، تصور همچین مردی به عنوان همسر برام زجر آور هست.

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir
دید اقایون چیه؟

همه نه اما عموم!كسايي كه ازشون پرسيدمًميگن :مگه آدم چندبار زندگي ميكنه بعدشم اومديم و تا آخر عمرت عزب موندي و...

يا  ميگن داشته باش تا با اخلاق خانما اشنا بشي وهزار يك دليل منطقي و غير منطقي ديگر

من بیشتر از هر چیز برام مهم این بوده که قبلا با زندگی، احساسات و روح و روان دختری بازی نکرده باشه و، ...

بحث بازي بازي با احساسات وسو استفاده نيست؛نميشه گفت همه دوستي ها برا سو استفاده است ولي نمي دونمممممم!!!

به نظر مياد عموما خانما مخالفن

ممنون از وقتي كه گذاشتين

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز