2777
2789
عنوان

عمل بینی 😂

196 بازدید | 19 پست

الآن تازه مد شده همه از جوون گرفته تا پیر بدون این که حتی مشکلی داشته باشن میرن زیر تیغ😐😐😐😐

اصلا فازشونو درک نمیکنم 😒

باز گنده باشه یه چیزی 😒 

حالا جالب اینجاس یکی از آشناها بینیشو عمل کرده نمیدونم چه بلایی سرش آوردن 

سوراخای دماغش شدن قد توپ فوتبال شایدم بیشتر 😂😂😂😂 وای یعنی بیچاره مغزشم دیده میشه از سوراخا😂😂 

من خودم شخصا رو سوراخ بینی خیلیییی حساسم.

اخه مگه مریضن که دارن بدون هیچ مشکلی این بلاهارو میارن سرشون😒 واقعا تاسف اوره 😒

خب ترجیح میدن اینطور باشن

من ترجیح نمیدم و اینکارو نمیکنم

عقایدشون مورد احترامه

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

من ۶سال پیش عمل کردم

اون موقع هم مد بود ولی نه به این شدت

البته من اصلا مماخمو دوس نداشتم

الان دوش دالم😂😂😂

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ترجیح میدن اینطور باشن    من ترجیح نمیدم و اینکارو نمیکنم عقایدشون مورد احترامه

اون که درست ولی ترجیحی که اشتباه باشه خود آدمم پشیمون میکنه.. پس بهتره آدم منطقی تصمیم بگیره 😉

اون که درست ولی ترجیحی که اشتباه باشه خود آدمم پشیمون میکنه.. پس بهتره آدم منطقی تصمیم بگیره 😉

خب شاید خودشون پشیمون نباشن عزیزم

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
اتفاقا من طرفدار اینکار برای کسایی هستم که ایراداتی دارن خودمم جراحی کردم 

خب همون دیگه واسه کسی که مشکل داره از لحاظ انحراف یا زیبایی خیلی لازمه منم میگم.

ولی کسی که بینیش عالیه چرا باید بره زیر تیغ واقعا آدم تعجب میکنه اخرشم گند میزنن به بینیشون

خب همون دیگه واسه کسی که مشکل داره از لحاظ انحراف یا زیبایی خیلی لازمه منم میگم. ولی کسی که بینیش ع ...

خب اینو موافقم که کسی ایرادی نداره فی الواقع نیازی هم نداره

ولی اگر بااین وجود ببینم جراحی انجام داده به خودم میگم بینی خودشه، زیبایی خودش هست، پول خودش هست و به من ربطی نداره :)

خب شاید خودشون پشیمون نباشن عزیزم

متاسفانه پشیمونن هم دوستام هم آشناهامون واسه یکی اومده پایین کج شده واسه یکی سوراخاش گنده شده واسه یکی زیادی رفته بالا

اینا اولش خیلی خوب بودن بعد که بدتر شدن الان مینالن و متاسفانه دیگه راه چاره ای نیست چون بدتر میشه با دست کاری