2777
2789

زوده. باید 14 روز از تخمک گذاری بگذره تا بی بی جواب بده. ولی خودم امروز وسوسه شدم بی بی بزارم آخه زیر دلم درد میکنه. کمردرد شدید. امروزم کلی کار کردم.

.

.

. اما میصبرم تا موعد

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
زوده. باید 14 روز از تخمک گذاری بگذره تا بی بی جواب بده. ولی خودم امروز وسوسه شدم بی بی بزارم آخه زی ...

من گذاشتم منفي بود اما پهلوهام و زير دلم درد دارم صبح هم حالت تهوع داشتم البته يك هفته مونده تا پري من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گذاشتم منفي بود اما پهلوهام و زير دلم درد دارم صبح هم حالت تهوع داشتم البته يك هفته مونده تا پري ...

الان واقعا خیلی زوده لانه گزینی تقریبا 6 تا 10 روز بعد تخمکگذاری و لقاح انجام میشه بعد میزان هورمون بارداری در بدن بالا میره و بی بی نشون میده. منم موعدم 12 هست. ولی حساب کردم تازه. 5 روز از تخمک گذاری گذاشته و زوده واسه اینکه علایم داشته باشم

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
زوده. باید 14 روز از تخمک گذاری بگذره تا بی بی جواب بده. ولی خودم امروز وسوسه شدم بی بی بزارم آخه زی ...

میگم منم چند روز دیگه باید پری بیاد اقدامم. زیر دلم درد میکنه و کمرم و سمت راست شکمم درد میکه.اینا میتونه علاعم بارداری باشه؟

الان واقعا خیلی زوده لانه گزینی تقریبا 6 تا 10 روز بعد تخمکگذاری و لقاح انجام میشه بعد میزان هورمون ...

اره ميدونم زوده انشاالله شما و من و همه موعد ١٢مها باردار باشيم البته اگر بارداري موفقي هست و به صلاحمونه

اره ميدونم زوده انشاالله شما و من و همه موعد ١٢مها باردار باشيم البته اگر بارداري موفقي هست و به صلا ...

انشاءالله 

میگم منم چند روز دیگه باید پری بیاد اقدامم. زیر دلم درد میکنه و کمرم و سمت راست شکمم درد میکه.اینا م ...

انشاءالله که علایم بارداریه.

من ماه ششم اقدامم. ماه سوم اقدام همین علایم رو داشتم حتی شدیدتر اما باردار نبود. به قولی پوستم کلفت شده به این علایم دیگه دل نمیبندم.

منم ماه چهارم و سال سوم😔 دو تا سقط داشتم 

انشاءالله خدا همین ماه یک بچه سالم گذاشته باشع تو دلت و خودش مراقب نی نی ات باشه صحیح و سالم بدنیا بیاد.