2777
2789
عنوان

ارامش

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 30 پست
میتونم بگم خمش اینطوری حدود یکساله خدایا یا تمومش کن یا نفس منو بگیر خلاص.از اینده میترسم اخه چه زند ...

گل گاو زبون و استخدوس(نميدونم تايپ كردم يا ن)دم كن بخور ارامبخشه 

راحتتر ميخوابي 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
چرا داغون دوست داری حرف بزن تاسبک شی

از چی بگم .میترسم همه چیز برام یه غوله از ای وی اف وحشت دارم از الان استرس شدن نشدن دارم بلاتکلیفی داغونم کرده اخه یه بچه چیه من انقدر عذابشو بکشم خا لامصب بیا خودت دیگه مگه چیکارت کردم نمیای تو دلم

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل گاو زبون و استخدوس(نميدونم تايپ كردم يا ن)دم كن بخور ارامبخشه  راحتتر ميخوابي

والا من فلوکستینم میخورم هیچی به هیچی خاهر

والا من فلوکستینم میخورم هیچی به هیچی خاهر

گلم چند وقته ميخوري؟واقعا نياز داشتي؟اگه ميشد با چيزاي ديگه حالتو بهتر مبكردي چون شنيدم اعتياد اوره خدايي نكرده مشكل بوجود نياره واست. منم دكتر برام نوشت يك هفته خوردم ترسيدم قطعش كردم

ایشالله میاد جوش نزن عزیزززم ب خدا توکل کن

دیگه کی قراره بیاد ۳سال شد نیومد الان مشکلم بچه نیست اعصابمه داره داغونم میکنه ازدواج مزخرفه کاش هیچوقت شوهر نمیکردم

گلم چند وقته ميخوري؟واقعا نياز داشتي؟اگه ميشد با چيزاي ديگه حالتو بهتر مبكردي چون شنيدم اعتياد اوره ...

نه من باید بخورمش وگرنه حالم خراب میشه البته الانم خرابه ولی نه زیاد.ولی بهش نیاز دارم وحتما باید بخورمش

نه من باید بخورمش وگرنه حالم خراب میشه البته الانم خرابه ولی نه زیاد.ولی بهش نیاز دارم وحتما باید بخ ...

ايشالا خدا كمكت كنه و بهت ارامش بده

عزيز دلم من الان نماز نميخونم ولي يه مدت ك ميخوندم خيلي قلبم اروم مبشد 

عزیزم حرص نخور خدا بخاد میاد چراالکی اعصابتو داغون میکنی 

دیگه دسته خودم نیست باور میکنی 

ايشالا خدا كمكت كنه و بهت ارامش بده عزيز دلم من الان نماز نميخونم ولي يه مدت ك ميخوندم خيلي قلبم ار ...

نمازم میخونم خدا منو فراموش کرده.یا شایدم امتحان نمیدونم ولی فقط اینو بگم ک هرکسی ارامش روحی داره خیلی خوشبخته

نمازم میخونم خدا منو فراموش کرده.یا شایدم امتحان نمیدونم ولی فقط اینو بگم ک هرکسی ارامش روحی داره خی ...

افرين خيلي كار خوبي ميكني

واقعا منم مثل شمام ميفهمم جي ميگي

خيلي شبا تا صب الكي استرس دارم😔

ايشالا خذا كمكت كنه

ببین عزیزم.ما یکی از بستگانمون چندین سال بچه دار نمیشدن.این طفلی ها خودشونو به هر دری زدن.بالاخره دوتا بچه به دنیا میارن.الان هر دوتا بچش که حدودا ۱۸ و یکی ۱۹ سالشه هردو مریضی سخت دارن.اول سالم بودن.جوری مادر این دوتا دختر مریضه و عذاب وجدان داره که چرا به زور از خدا بچه خواسته.میگه اگه به دنیا نمیومدن من فقط غصه میخوردم ولی الان هرسه تامون داریم زجر میکشیم.میگه عذاب وجدان دارم.

عزیزم هییییییچ چیزی رو به زور از خدا نخواه.لابد خیری درکاره.اگه خدا بخواد خیلی راحت بهتون نی نی میده.استرس تو بیشتر به خودت آسیب میزنه.منشا همممه بیماری ها از اعصابه و استرس.پس سعی کن خودو آروم کنی.برو پیش یه روانشناس.خیلی میتونه کمکت کنه.یا زعفرون و گلاب و عسل دم بده بخور .واسه استرس فوق العادس❤❤

ببین عزیزم.ما یکی از بستگانمون چندین سال بچه دار نمیشدن.این طفلی ها خودشونو به هر دری زدن.بالاخره دو ...

مرسی ازت.حقیقتش دیگه از خیره بجه گذشتم فقط و فقط دلم ارامش میخاد برای داشتن ارامش تلاش میکنم