2821
2789
عنوان

فوریییییی

192 بازدید | 24 پست

بچه ها من حدود ده روز پیش رابطه داشتم یادم رفت قرص اورژانسی بخورم حالا برا این ک بار دار نشم چیکار کنم

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد از ده روز فكر نميكنم راهي وجود داشته باشه !

واقعا😓زعفرون و از چیزا بخوروم چی؟

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
کم کم باید سیسمونی تهیه کنی

نامرد 😠خو یعنی هیچ راهی نیس

روز چندم از دوره ماهانت بود؟چند روز از پريودت گذشته؟

تقریبا ۱۲ روز وسطش بودم🙁

نامرد 😠خو یعنی هیچ راهی نیس

الهی بگردم عزیزم .ناراحت نباش.  والا ما بعد چند مااااه اقدام باردارشدم حالا ممکنه هم باردار نشی ولی واسه اورژانسی الان دیر شده . توکل به خدا اگر بخواد میده دیگه 

دنیام بچه هام 🥰  

زعفرون اینا بخور ولی اگه هفته دوم بعد پریودت باشه احتمالش‌زیاده ولی بستگی داره من یکسال تو اقدام بودم تا باردار شدم

فکر کنم بری دکتر برات امپول بنویسه قبل از لانه‌گزینی با پریودت دفع بشه

فقط چرا تازه یادت افتاده🙂😐

من هم عروسم هم خواهر شوهر و در اینده مادر شوهر خواهم شد...امروز را با رعایت حریم زن برادر و حفظ حرمت مادر شوهر میگذرانم تا فردا با ملاحظه‌کردن با عروسم حرمتم حفظ شود. دنیا بطرز عجیبی گرد است.
دیگه دیره دیگه دیره ، خانمی ترس یه چیزی که همون شب مردم میرن دنبال قرص، اونی هم که بی خیال مثلا ترسی ...

🤐