2789
عنوان

دلم گرفته

145 بازدید | 16 پست

صبح خونه مامانم بودم بچه ام  دست میکرد تو کیس کامپیوتر من گفتم نکن ،از اون ورم بابام هی جیغ که نکن من اعصابم خورد شد بچم اینقدر زدم،از اون ور گریم گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اینقدر از این مامانا بدم میاد تا یکی به بچشون ی حرف میزنه میگیرن بچه رو میزنن مثلا میخواین بترسونید اطرافیانتون رو اینجوری ی بچه لوس و بی ادب تحویل جامعه میدید عیبی نداره پدربزرگش بوده ولی شما مادری باید با زبون بچه رو توجیه کنی نه اینکه بزنی اگرم گوش نکرد بیخیال شو بذار پدربزرگ دعوا کنه اینجوری از چشم بچت و اطرافیان میفتی

من خودم اینقدر اعصابم خورده دخترم پنج ماهش امروز رفتم خونه پدرشوهرم دخترم پیش پدرشوهرم بود نگو عموم نمیدونم دقیقا رو چ حسابی ی عطر رو خالی کرد رو دخترم وای وقتی فهمیدم میخاستم منفجر بشم نه اینکه دخترم بو بد بده میگفت میخام بو خوش بگیره نمیدونستم چی بگم الان اومدم حمومش کردم بوش نرفت ای خدا میخام سکته کنم

انشالله همه جوونا خوشبخت بشن امین
خیلی ناراحت شدم ،اخه خیلی بابام غر میزنه

بابای منم همین اخلاق رو داره ولی شما بچرو کتک بزنی چیزی حل نمیسه فقط اطرافیان و بچت میگن چه آدم ضعیفیه من اینجور مواقع به بچم تذکر میدم نشد ول میکنم گاهی وقتا لازمه اطرافیان تذکر بدن وگرنه مادر که منبع امنیت و محبت هست نقشش خراب میشه از الان رو خودت کار کن

به خدا مامانم اگه چپ نگاه به بچم کنه دعوام میکنه،بابام خیلی دوسش داره ولی خیلی نکن بکن میکنه

سن که یکم بره بالا طاقتشونم کم میشه

انشالله همه جوونا خوشبخت بشن امین