2777
2789
من هوس انجیر کردم کیلو 25تومن😢

چقدر بی شعورن اخه چی بگم بعد میگن بچه بیارید بچه بیارید اخه اونا که شکمشون سیره نمیفهمن که فقط دستور میدن خدا لعنتشون کنه خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون میوه ک نمیشه

اما خب همه جا گرونی هس و تو همه خوته ها هس.مثلا دیروز میوه تمام شد به همسرم گفتم حالا باشه شنبه میخریم

یکی دو روز هم فاصله بره غنیمته

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

خدا از توقبر خودشونو وبچهاشون زندهاشونومردهاشون بکشه بیرون الهی ی ثانیه ارامش نداشته باشن تن اون کسایی ک زاییدتشون توگور بلرزه

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
ما که بچه داریم و مجبوریم بگیریم ماهی سیصد تومن حداقل پول میوه میدیم خودم اهلش نیستم ولی به بچه ها ب ...

ما هم همين حدودا هفته اي ١٠٠تومن حداقل پول ميوه و سبزيجات ميديم ماهي ٤٠٠ميشه تازه بدون مهمون باشيم

يادش بخير همين ١٠سال پيش حقوقم ٤٠٠تومن بود چه كارا كه نميكردم باهاش   

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.