سلام یه دخترم پوستش خیلی سبزه شده وقتی به دنیا امد این طوری نبود نمی دونم چرا هر چی بزرگ تر می شه تیره تر میشه حالا هفت سالشه چکار کنم از این رنگ پوستش تیره تر نشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
😎 منم سفید نیستم سبزه ام ولی بقول بقیه سبزه گندمی😆 والا هر جا رفتم واسه پوستم غش کردن😂
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
دکاری نمیشه کرد . ژنتیکش اینطوریه . منم کوچیک بودم خیلی سبزه بودم اما به سن بلوغ که رسیدم کم رنگ تر شدم . برعکس من دخترم وقتی به دنیا اومد، مو مشکی بود و سبزه الان بور شده.