2777
2789
دقیقا. از نظر شرعی خرید طلا و ارز برای کسب سود دلالی و حرومه. میتونین بپرسین از هرکس که دوست دارین؟

دلالی چیه باو. طلاندارم میخرم استفادشومیکنم منظورم این بود داشته باشمم که ندارم پول رونمیدم براخونه طلامیخرم استفاده میکنم نه فروشی و...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر چی می گیری فقط بگیر چون هر روز ارزش پول پایین میاد پول نقد نگه داشتن اشتباس. طلا هم می خوای بخر ...

بله همیمطوره ممنون ازراهنماییت اره الان که نوسانات خیلیی زیاده واصلا نمیشه روش حساب کرد ولی طولانی مدت خوب جواب میده

من ١١٧ بود خريدم خيلي ميزنه به سرم بفروشمشون ميترسم ديگه نتونم بخرم ازبس گرون بشه

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

يه اويز كوچولوي قلب دارم بچگيام مامانم خريده هفت تومن الان ٤٠٠ تومنه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
برای تعویض طلا نظرتون چیه؟الگوهام مال ۵سال پیشه خیلی داغون شده.اگ عوض کنم ضرره؟؟!!

صددرصدضرره چون موقع فروش 3تومن پایینتربمیدارن وموقع فروشم حالابدون کارمزدبگیری کم اش10-15میکشن روش بهتره پول جمع کنی وبخری وانهاروهم نگه داری

صددرصدضرره چون موقع فروش 3تومن پایینتربمیدارن وموقع فروشم حالابدون کارمزدبگیری کم اش10-15میکشن روش ب ...

شوهرمم موافق نیست.میگه زیاد ضرر میکنی

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍