2789
عنوان

بدقولی😐

377 بازدید | 21 پست

دیشب با دخترخاله ام وشوهراشون بیرون بودیم شوهرم دعوتشون کرد که امروز بیان ویلای ما برای ناهار وبعدش هم اقایون برن استخر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

حالا امروز ساعت 12 زنگ زدن که هوا گرمه ما نمیایم😐 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب🚰😆

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

تو هم قطره چکونی شدی😬😬😬😊😊😊

نه داشتم تایپ میکردم دستم خورد یهو تاپیک ثبت شد

😆عامو بیتر😅😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

چرا عامو ویلا که دیگه خوبههه فقط تو راه یه کم اذیت میشن😊😊

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌

حالا میگن فقط اقایون بعد ناهار میان اب تنی ما خانوما نمیایم بعد از اب تنی عصر بیاید خونه مادربزرگ دورهم جمع بشیم

منم باشوهرم از صبح تا الان تنها نشستیم وناهار خوردیم😐شوهرم ناراحت شده میگه تا الان هم که نیومدن ماهم عصر نمیریم خونه مادربزرگت

به نظرتون شوهرم حق داره؟

[QUOTE=65178479]حالا امروز ساعت 12 زنگ زدن که هوا گرمه ما نمیایم😐 [/QUOTE

چرا عامو ویلا که دیگه خوبههه فقط تو راه یه کم اذیت میشن😊😊😊😊

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
دوتایی برید استخر 😆😆😆😆

اخه من پریودم😑😩نمیتونم برم

واقعا ناراحتم از دستشون ولی از یه طرف هم حوصبه ام سر رفته دوس دارم عصر برم پیش اونا

عامو ناراحتی نداره شما هم دفعه دیگه همین کارو باهاشون بکنید

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
حالا میگن فقط اقایون بعد ناهار میان اب تنی ما خانوما نمیایم بعد از اب تنی عصر بیاید خونه مادربزرگ دو ...

اره حق داره نمیخواستن بیان زودتر میگفتم ادم ک دور از جونتون مسخره اونا نیست حالا اگه دلیل محکمی داشتن یه چیزی ولی اینجور واقعا بی ادبیه