2777
2789
عنوان

خجالت نمیکشن

337 بازدید | 26 پست

تو عروسیم یکی از دوستای صمیمم فک کن وضع مالی خوب دارن با مادرشو نامزد دوستش اومد ۳۰ تومن داد😏 کلی هج شام خوردن ۴ نوع شام بود اخه چه فکر کردن با خودشون

منم چتد روز پیش تولدش بود همون ۳۰ تومن پاک زدم بردم دادم بهش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چهار جور غذا خوردی؟ چند نفره رفتی؟ فکر کنم 3 به 1 عقبی

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

مام عروسیمون بود. میوه شیرینی شام کیک باقلوا اینا دادیم. یکی خودش و دوتا دخترش و خواهرش ینی چار نفر اومدن ۳۰ تومن دادن😂 یکی از همسایه هامونم با دخترش اومده ۲۰ دادن😂

خاله هام و داییم دمشون گرم همشون ربع سکه دادن. عمه هام و عموهام صد تومن دادن نفری. ما عروسی های بچه های اونا که ده سال پیش بود صد تومن دادیم. یا النگو و سکه دادیم. ینی تورم رو در نظر نمیگیرن؟😂 

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم
عروسي منم همينجور خيليا اومدن گله اي خوردن و رفتن فوقش ٣٠تا ٥٠بيشتر ندادن عروسي گرفتن اين دوره ارزش ...

دقیقا. ما یک سوم خرجمون برگشت با کادوها

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم
واقعایادعروسیم که می افتم انگار اتیشم میزنن دخترهمسایمون واسه عروسیم خودش ومادرش وخواهرش امدن کادوم ...

بعضی ادمها فک میکنن خیلی زرنگن این اینجور کارا رو میکنن ولی نمیدونن شخصیت خودشونو نشون میدن