2777
2789
عنوان

هفته شانزدهم

603 بازدید | 14 پست

خانوما سلام. من هفته دیگه ازمایش خون 16 هفته دارم. میشه سونو تعیین جنسیتم همون موقع بدم؟ سختمه تا اخر ماه صبر کنم! الان نشون میده؟

کنار تو درگیر آرامشم . . .

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

18هفته برو

فقط ک تعیین جنسیت نیس اون سونو چیزای مهمتریم داره

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

عزیزم صبر کن با سونو انومالی هفته ۱۸ میفهمی جنسیتشو اینجوری باید دوبار سونو بدی

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
18 هفته قطعیه. چرا سختته صبر کنی ؟ 

ب کسی نگفتم هنو. دلم میخواس یهو با همون جنسیت خبر بارداریمو بدم!! ولی شکمم داره لوم میده. چاق شدم. دیگه ب گفتن من نمیکشه. همه خودشون میفهمن 😄

18هفته برو فقط ک تعیین جنسیت نیس اون سونو چیزای مهمتریم داره

خب اونو ک میدونم مهمه و میرم همون 18 هفته. ولی گفتم اگه هفته 16 هم قطعیه، برم زودتر😍

ب کسی نگفتم هنو. دلم میخواس یهو با همون جنسیت خبر بارداریمو بدم!! ولی شکمم داره لوم میده. چاق شدم. د ...

منم ۱۵ هفته و ۴ روزمه ۱۶ هفته شدم میخوام سونو تشخیص جنسیت بدم حوصله ندارم تاآخر ماه صبر کنم

خدایا بابت شوهر مهربون پسر شیرین زبون و داداش توراهیش ازت متشکرم