2777
2789
عنوان

ایی گوش درد شدید😭😭😭😭😭💔

1472 بازدید | 12 پست

گوشم سمت راستم درد گرفته میزنه به گلوم و غدد لنفاوی و سرم و دندونام کلا نیمکره راست صورتم الان درد میکنه😭رفتم دکتر بهم اموکسی سیلین داد...الان عینهو تو برنامه کودکا دوره صورتمو پارچه بستم😂😭😭دیشبم خیلی درد میکرد تا میومدم سرمو میذاشتم رو بالش دوباره دردش از نو شروع میشد😑😭💔سر جمع فکر نکنم 3 ساعت خوابیده باشم اخرشم گفتم بیخیال بابا نخوابیم سنگین تریم ساعت یه ربع به هفت از رخت خواب اومدم بیرون😡😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یکم زیادی گنده اش نکردی؟😐❤️️💋

من ک درد شما رو حس نمیکنم. از رو توصیفی ک از دردت کردی اینو تجویز کردم. متخصص گوش انقدام ترسناک نیستا. ی دکتریه ک راجبه گوش اطلاعات داره همین 😉

کنار تو درگیر آرامشم . . .
من ک درد شما رو حس نمیکنم. از رو توصیفی ک از دردت کردی اینو تجویز کردم. متخصص گوش انقدام ترسناک نیست ...

نه گوشم التهاب داره فک کنم به خاطر همین به بقیه جاها میزنه

نه گوشم التهاب داره فک کنم به خاطر همین به بقیه جاها میزنه

سلام عزیزم،چیکار کردیدکه درد دندون و گوشت خوب شد؟؟؟؟؟؟؟من داغونم داغووووووون تمام سمت راست صورتم تا گلوم درگیره نمیدونم چه غلطی کنم

سلام عزیزم،چیکار کردیدکه درد دندون و گوشت خوب شد؟؟؟؟؟؟؟من داغونم داغووووووون تمام سمت راست صورتم تا ...

دندونم بود به عصب رسیده بود..‌اول چرک خشک کن خوردم بعد یه هفته رفتم عصب کشی کردم