2821
2789
عنوان

ایی گوش درد شدید😭😭😭😭😭💔

1482 بازدید | 12 پست

گوشم سمت راستم درد گرفته میزنه به گلوم و غدد لنفاوی و سرم و دندونام کلا نیمکره راست صورتم الان درد میکنه😭رفتم دکتر بهم اموکسی سیلین داد...الان عینهو تو برنامه کودکا دوره صورتمو پارچه بستم😂😭😭دیشبم خیلی درد میکرد تا میومدم سرمو میذاشتم رو بالش دوباره دردش از نو شروع میشد😑😭💔سر جمع فکر نکنم 3 ساعت خوابیده باشم اخرشم گفتم بیخیال بابا نخوابیم سنگین تریم ساعت یه ربع به هفت از رخت خواب اومدم بیرون😡😭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم یکم زیادی گنده اش نکردی؟😐❤️️💋

من ک درد شما رو حس نمیکنم. از رو توصیفی ک از دردت کردی اینو تجویز کردم. متخصص گوش انقدام ترسناک نیستا. ی دکتریه ک راجبه گوش اطلاعات داره همین 😉

کنار تو درگیر آرامشم . . .
من ک درد شما رو حس نمیکنم. از رو توصیفی ک از دردت کردی اینو تجویز کردم. متخصص گوش انقدام ترسناک نیست ...

نه گوشم التهاب داره فک کنم به خاطر همین به بقیه جاها میزنه

نه گوشم التهاب داره فک کنم به خاطر همین به بقیه جاها میزنه

سلام عزیزم،چیکار کردیدکه درد دندون و گوشت خوب شد؟؟؟؟؟؟؟من داغونم داغووووووون تمام سمت راست صورتم تا گلوم درگیره نمیدونم چه غلطی کنم

سلام عزیزم،چیکار کردیدکه درد دندون و گوشت خوب شد؟؟؟؟؟؟؟من داغونم داغووووووون تمام سمت راست صورتم تا ...

دندونم بود به عصب رسیده بود..‌اول چرک خشک کن خوردم بعد یه هفته رفتم عصب کشی کردم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز