2777
2789

عاره خیلی تاثیر داره من سر بچه اولم تو هشتماهگی خوردم اصلا زردی نگرفت ولی سر بچه دومم اصلا نخوردم و بچم زردی داشت 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

سلام من بچه م متولد اول مهر هست یعنی تمام بارداریم تو تابستون بود اونم خوزستان ولی روزانه در حد 1 لیوان یا استکان مصرف میکردم و خدا روشکر زردی نداشت بچه م ...دو سه ماه اخر من مصرف کردم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام من بچه م متولد اول مهر هست یعنی تمام بارداریم تو تابستون بود اونم خوزستان ولی روزانه در حد 1 لی ...

عزیزم بچتون بوروسفید شده چون دوستم عرق کاسنی خورده بچه بور شده می خواستم ببینم همه همینه

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
عزیزم بچتون بوروسفید شده چون دوستم عرق کاسنی خورده بچه بور شده می خواستم ببینم همه همینه

من شوهرم سبزه ست خودمم بور نیستم ولی سفیدم ...پسرمم مثل خودمه بور نشده...بنظرم بچه یا ب پدر میره یا مادر

2790
2778
2791
2779
2792