2777
2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟؟🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای خوش بحالتتتتت چه روزای خوبی داری😍😍😍😍😄😄😄😄😄

والا انقدرررررر پيچيدم بهم 😂

فقط خستههههه ام😂

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
عزیزم خاله من بچشو داره از جیش میگیره شرت خواب پاش میکنه که تشک نجس نشه. ولی فکر کنم شما هنوز پوشک ...

جیششو ک راحت میگیرم تو روز پوشکش نمیکنم دیشب خیلی مایعات خورد برا همین شاهکار هنری خلق کرد وگرنه شبا کلا جیش، نمیکنه مادرشوهرمن وسواس... 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
آها. عب نداره توام بگو پدر شوهر فلانی فلان کارو کرده یا مادر شوهرش فلان سرویس طلارو خربده برا عروسش. ...

آخه من آدم اینجوری نیستم. نه دلم میخواد زیاد از این حرفا بزنم نه زیاد یشنوم. خانوادمونم اینجوری نیستن ولی شوهرم خیلی خاله زنکه خیلی میره رو اعصابم. منم سعی میکنم حرفاشو خیلی جواب ندم یا خودمو به نفهمی بزنم بیخیال شه.

به خدا هیچ وقت چیزی رو تو سرش نکوبیدم همین دیشب میخواستم بگم مامانم کمد نخره توی بیشعور که زورت میاد یه گهواره بخری پولشو میدی؟ گفتم ولش کن مرده غرورش میشکنه.

فقط بهش گفتم بی حیا و بی لیاقت و بی چشم و رویی.

آخه من آدم اینجوری نیستم. نه دلم میخواد زیاد از این حرفا بزنم نه زیاد یشنوم. خانوادمونم اینجوری نیست ...

درسته حرفات منم زیاد اینطوری نیستم ولی گاهی رک بودن طرفو سرجاش مینشونه و دیگه جرات نمیکنه خاله زنک بازی دربیاره و به حرف دیگران گوش بده.

درسته حرفات منم زیاد اینطوری نیستم ولی گاهی رک بودن طرفو سرجاش مینشونه و دیگه جرات نمیکنه خاله زنک ب ...

کلا شوهر من آدم دهن بینیه. کاریش نمیشه کرد. منتظره ببینه همکاراش چه غلطی کردن