2777
2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟؟🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 45 پست
😂😂😂😂آهااااا... بگو پس..... بحث، بحث رقابته

آره تازه تو یه ساختمونیم ولی اصلا رفت آمد نداریم ینی تا اونا به خودشون بجنبن من از خونه زدم بیرون   برا همین ۳ ساله سالی یبار همو میبینیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ باز رسم بیجای سیسمونی. خیلی بده انتظار سیسمونی از کسی داشتن.  کاش از اول یجوری نشون میدادی ک ...

باو ما رسم سیسمونی نداریم منم بهش گفتم گفت به به... چه چه... خودمون میخریم... حالا فلانش داره جر میخوره برای بچه خودش یه گهواره بخره این حرفارو میزنه. تقصیر اون همکارای گردن شکسته بیشعورشه که هی میان براش تعریف میکنن.

هر روز میاد میگه پدر خانم وحید ۳۰ ملیون سیسمونی خرید

پدر خانم اکبر براش خونه خریده

پدر خانم ممد زعفرون کاره چقددددر پولداره

پدر خانم یه مرگ به مرگ شده دیگه ای چکار کرده.

اننننقدر اعصابم خرد میشه خودش هیچ گلی به سر ما نزده. 

حالا دیشب خیلی خیلی خسته بود ساعت ۱۲ از کار برگشت واسه همین رگباریش نکردم

من هر روز از خواب ناز بخاطر جیش مجبورم بیدار شم دست شویی رفتن بارداریه دیگه زود زود نیاد کلافه میکنه آدمو وگرنه خوش خواب بودم قبل حاملگی 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
گفتش مامانت پولاشو همش صرف یلری و تلری خودش میونه کی خرج شماها کرده. گفتم الان که بهش گفتیم کمد سیس ...

من ک با شوهرم طی کردم گفتم بچه ی ماست چرا مامان من باید جورشو بکشه خودم میخرم سیسمونی اولو....اخه مامان من باید واسه خواهر کوچیکم جهیزیه بده ... جهیزیه منم ک کمرشو شکست بنده خدا 😁

من دام درد میکنه..عقب انداختم.فقط الان دو روزه با دل درد و کمر درد بیدار میشم اما خبری نیست..برای ای ...

آخ آخ.... 

۷ ماهه پریود نشدم دلم تنگ شد برای پریودیم😂😂😂

ولی این درد کشیدن و دیوونگی قبلشو دوس نداشتم

باو ما رسم سیسمونی نداریم منم بهش گفتم گفت به به... چه چه... خودمون میخریم... حالا فلانش داره جر میخ ...

آها. عب نداره توام بگو پدر شوهر فلانی فلان کارو کرده یا مادر شوهرش فلان سرویس طلارو خربده برا عروسش. بگو براشون ماشین خربدن از این حرفا بزن کم نیار بزار پشیمون شه از گوش دادن به حرف دوستاش.بگو شاید دخترشون عیبو ایرادی داره دارن با کادو و پول و سیسمونی دامادو نگه میدارن که دخترشونو بیخیال نشه.

من ک با شوهرم طی کردم گفتم بچه ی ماست چرا مامان من باید جورشو بکشه خودم میخرم سیسمونی اولو....اخه ما ...

بابا ما هم توافق کردیم فقط مامانم چون خیلی اصرار کرد گفتیم شما فقط کمد رو بخر. حالا ببخشید داره واسه من زرررر میزنه.

حالا هودش هم با اصرار زیااااد میگفت نه نخرییییین نه اصلااااا.... نههههههه.😐😐😐😐

فازش معلوم نیس چیه