2777
2789
عنوان

میدونم بدبختم

116 بازدید | 7 پست

خیلی زود عصبی میشم. با اینکه خیلی رو خودم کار کردم 

ولی با این حال وقتی دخترم یکاری که میدونه اشتباهه و چون میخاد منو حرص بده انجام میده 

ازش متنفر میشم. به حدی که اصلا دلم نمیخاد ببینمش 

ولی بعد که میخابه دلم براش تنگ میشه و میرم بوسش میکنم 

صبحا باز خوبه و دوباره همون حرص دادن هاش. 

من باید حتمن بهش بگم که چکار کنه و اگه نگم حتی دست و صورتشو نمیره بشوره 

بعضی وقتها هیچی نمیگم که ببینم خودش حالیش میشه ولی وقتی میبینم با آون حالت میخاد غذا بخوره یا نامرتبه بهش میگم. .

خسته شدم ازش. ۷ سالشه. ..نمیخام ازش متنفر بشم

چکار کنم بنظرتون

سلام، درک میکنم خیلی سخته ولی طیّ یک سری عملیات مبتکرانه باید عادتش بدی کارای روزانه رو خودش انجام بده، بالاخره طول میکشه ولی صد در صد شدنیه،

دیدم که میگم فقط باید قاطعانه تصمیم بگیری🌷

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life

من خودم خیلی چیز ها رو با قصه برای دخترم تعریف میکنم، بعدم راهکار نشونش میدم که انجام بده، مثلن صبح ها باید دست و صورتمون بشوریم و موهامونو شونه کنیم و ....

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام، درک میکنم خیلی سخته ولی طیّ یک سری عملیات مبتکرانه باید عادتش بدی کارای روزانه رو خودش انجام ب ...

یعنی بزرگتر که بشه بدون اینکه من بگم انجام میده کارشو؟؟؟

یعنی بزرگتر که بشه بدون اینکه من بگم انجام میده کارشو؟؟؟

مسلمن اگه عادت نکرده باشه تا ابد هم کاراشو خودش انجام نمیده، فقط میدونم با صبوری، اونهم صبوریِ زیاد باید بچه یاد بگیره و آموزش ببینه، بعضی کارهارو بزرگ که شدن مجبور میشن خودشون انجام بدن ولی اینکه شما بهشون یاد بدی و از دیدنِ رشدش لذت ببریی بحث جداست🙂

مسلمن اگه عادت نکرده باشه تا ابد هم کاراشو خودش انجام نمیده، فقط میدونم با صبوری، اونهم صبوریِ زیاد ...

الان ۷ سالشه. ..همین امشب خواستم هیچ نگم. دیدم رفت بخابه و بدون مسواک.  من بهش گفتم برو مسواک بزن 

یعنی میشه۵واقعا یاد بگیره 😣