oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عنوان گیفت 105 بازدید | 4 پست سلام خانمای خوشگلبرای عید غدیر و یا کلا مناسبت های دیگه اگه گیفت بخواین من سفارش قبول میکنملطفا به اطرافیانتون معرفیم کنید🎀 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤ 1397/05/05 | 02:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ربهکا عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 1419 سلام من لوازم میخوام برای ابنکه خودم درست کنم قبلا یه کانال داشتم گمش کردم
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 سلام من لوازم میخوام برای ابنکه خودم درست کنم قبلا یه کانال داشتم گمش کردم سلام باید لوازمشو از خرازی ها تهیه کنین دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 شما کانال سراغ ندارین سفارش بدم بگردم ببینم جای مطمئنی باشه میگم دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤