2777
2789
عنوان

سهم ارث مادرم

439 بازدید | 38 پست

سلام

بهم راهکار بدید

مادرم میخواد ارث تقسیم کنه

ما دو تا خواهریم و یک برادر

نصف اموالو میده به برادرم

نصف دیگه رو بین من و خواهرم میخواد تقسیم کنه اما به خواهرم بیشتر میده. میگه تو وضع شوهرت خوبه نیازی نداری. اما چه ربطی داره.

هر کسی حق و سهم خودشو داره.

شوهر من خیلی قانعه

شبانه روز کار میکنه

یک شلوارو ۵ سال میپوشه

تا ۳ سال پیش تا ۱۲ شب کار سنگین میکرد.

اما دامادمون و خواهرم شیک زندگی میکنن.برای تولد یکسالگی بچش تالار گرفته و ....

مامانم این چیزها رو نمیبینه فقط دو تا آپارتمان شوهر منو میبینه.همش هم میگه

مدام‌میگه تو نیازی نداری

خواهرت از تو ضعیفتره و......

اعصابمو بهم ریخته

آخه چقدر بی عدالتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به وضع مالی شوهر نداره. باید با عدالت تقسیم شه. و شما اگه به خواهرت ببخشی لطف کردی. میتونی قانونی اقدام کنی

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

من هم برادرم وضعش خوبه هم مامانم هم خودمون اما اموالمون بعد فوت بابام مامانم داد بهمون. نصف نصف. باز بمن بیشتر رسید داداشم کمتر برداشت کمتر که هرچی خونه بود من گرفتم هرچی زمین بود داداشم. اگه راضی نیستی قبول نکن تا ابد رو دلت میمونه ها .

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.

بگو اینایی که دارم مال شوهرمه هر زنی لازمه پشتوانه مالی از خودش داشته باشه...اصلا حق همچین کاری ندارند فقط یک سوم مال رو میتونن تصمیم بگیرن حتی اگر وصیت باشه که همه چیز برای یکی از فرزندان کاملا باطله

عدالت اینه که بین سه نفر مساوی تقسیم بشه یعنی چی پسر بیشتر میبره😑

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

مال خودشه و اختیارشو داره ولی این کارش دور از انسانیته به نظرم باعث اختلاف بین شما ها میشه انقدر واضح نباید تبعیض گذاشت واقعن

نمیدونم چی بگم هم حق داری عزیزم هم حق نداری 😔

خدا شوهرتو حفظ کنه برات