2777
2789
عنوان

سریال پدر😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2533 بازدید | 86 پست

من اصلا تی وی. نمیبینم اونجایی که از پنجره خودشو میندازه رو تو اینستا دیدم واقعا فازشون چی بوده که یه ادم خیلی مذهبی باید خودشو بندازه پایین و خودکشی کنه نویسنده پیش خودش فکر کرده این اقا چون مذهبی اگه نخواد به گناه الوده شه خودکشی کنه جاش تو بهشته چون نوع خودکشیش فرق میکرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😆😆😆😆😆😆😆 احسنت به نکات ریزی اشاره کردی.باریکلااااااا مخصوصا حامد چشم از لب لیلا بر نمیداشت😆 ...

دقیقا 😂خیلی هم خمار بود

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😞لامصبا دیگه نمیشه فیلم ایرانیم تو جمع دید ی فیلم دیگم تو اینستا دیدم  مریلا زارعی با ی مرده ...

اون فیلمه هست جواد عزتی و امیر جعفری هستن اونم صحنه بوس داره

نمی تونم از عشق تو دل بکنم با این همه خاطره/نمی دونم به چشم کی زل بزنم نگاتو یادم بره
یعنی میشه فیلم های تلویزیون ما هم بوس بوسی بشه😢

😆 بوس بوسی شده خواهر کجای کاری

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اون فیلمه هست جواد عزتی و امیر جعفری هستن اونم صحنه بوس داره

اون صیغه ایه؟

اره مثل تنهایی لیلاست ...تعجب کردم صدا سیما سریال عاشقانه گذاشته ...محتواش مثل اونو اما هنوز نفهمیدم ...

ای خواهر نگاهش خوب گفتی.خیلی ادم درگیر میشه.اخه چجوری جلوی دوربین اینقدر واقعی حس میگیرن