2777
2789
عنوان

سریال پدر😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2533 بازدید | 86 پست
آره میگه عاشق همین مغرور بودنت شدم که محل به هیچ پسری نزاشتی    

پسرا رو نباید خیلی حساب کرد 😉

نمی تونم از عشق تو دل بکنم با این همه خاطره/نمی دونم به چشم کی زل بزنم نگاتو یادم بره

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من گفتم یعنی الان میبوستش😨 😂از صدا سیما این رفتار بعید بود 

اخ واقعا راست میگی ما با خانواده میبینیم جلو بابام من خودمو میزنم به اون راه

نمی تونم از عشق تو دل بکنم با این همه خاطره/نمی دونم به چشم کی زل بزنم نگاتو یادم بره
خاک تو سر کارگردن و نویسندش ..اون از تنهایی لیلا .اینم از این ..هر دو رو یه مدل ساخته .تو هر دوتا زن ...

حالا تنهایی لیلا داستانش قشنگ بود 

اسن دیگه واقعا مسخرست !! اووج مسخرگی سریال هم موقعی بود که پسره خودشو از پنجره انداخت پایین 😑

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
من حرف باباشو و مادر حامد بدم اومد😕گف این دختره پوشش درست نیس  خب یعینی چی این  هر کی چ ...

علنا دارن میگن ادمای اینجوری مشکل دارن باید خودشون رو مثل ما کنن فکر کنم میخان فرهنگ سازی کنن که دخترای اینجوری خرابن از دم😏😏

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
من ندیدم☹

نکته اولش دیشب بود دیگه😆نگاه حامد ب لیلا 🔞

نکته بعدشم اون پسره تو اکیپ لیلا اینا سیبیلوعه 

کپی کرده بالی خان تو حریم سلطانه 

حتی سیبیل و موهاش و دماغش و چشاشو😍

بالی خان و که تور کردن😂کاش ایرونیش بهمون برسه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

علنا دارن میگن ادمای اینجوری مشکل دارن باید خودشون رو مثل ما کنن فکر کنم میخان فرهنگ سازی کنن که دخت ...

دقیقا 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اخ واقعا راست میگی ما با خانواده میبینیم جلو بابام من خودمو میزنم به اون راه

😞لامصبا دیگه نمیشه فیلم ایرانیم تو جمع دید ی فیلم دیگم تو اینستا دیدم 

مریلا زارعی با ی مرده دیگه 

مرده قشنگ اومد نزدیک انگار که بعلش کرده سرشو اورد نزدیکش اینقد صایع 😰 مثلا میخواست ببوسش

خب چرا دختره عاشقش نشه یارو یه چیزی در حد یوسف پیامبره😐 هم قیافه داره هم دیدین دخترا بش حمله کردن ...

😂😂😂نچسب ترین سکانسش بود

نکته اولش دیشب بود دیگه😆نگاه حامد ب لیلا 🔞 نکته بعدشم اون پسره تو اکیپ لیلا اینا سیبیلوعه  ...

😆😆😆😆😆😆😆

احسنت به نکات ریزی اشاره کردی.باریکلااااااا

مخصوصا حامد چشم از لب لیلا بر نمیداشت😆😆😆

و خدایی که در همین نزدیکیست......❤❤
علنا دارن میگن ادمای اینجوری مشکل دارن باید خودشون رو مثل ما کنن فکر کنم میخان فرهنگ سازی کنن که دخت ...

ولی بعدش گفت دختر صادق و حرف دل و چشمش یکیه 

همچین قضاوت رو گذاشت به عهده بیننده فک کنم 

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨