فقط خنده لیلا وقتی حامد نگاش کرد😂😂چقدر ذوق مرگ شد بدبخت واقعا دخترا اینجورین ما نگاشون کنیم به پامون میفتن😂😂البته یه وقت بهتون برنخوره.........از قسمت شش دیدم شنیدم حامد میمیره😢😢😭
اره مثل تنهایی لیلاست ...تعجب کردم صدا سیما سریال عاشقانه گذاشته ...محتواش مثل اونو اما هنوز نفهمیدم پیامش چیه که چی حالا مثلا عاشق شدن بعدم ازدواج که چی؟؟؟پسره مظلومه حقش نباید خورده بشه ...اما نگاه عاشقانش خیلی باحال بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اصلا ی تیکشم ندیدم چیه که همه رو درگیر خودش کرده؟🤔
من فقط شیفته حامد شدم از جسارت لیلام خوشم میاد😶یه جاهایی بزرگنمایی کرده
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
اولا پسرا دنبال دخترا میفتن بعدشم حامد در سریال پدر کسیه که لیاقت عشقو داره چون معتقده نگاه به نا محرم نمیکنه کلا اقاست هرچند نیست که نیست تو این جامعه همچین پسری .کسی که چنین دختر و پسری همسرش بشه بایدم ذوق کنه
نمی تونم از عشق تو دل بکنم با این همه خاطره/نمی دونم به چشم کی زل بزنم نگاتو یادم بره
کلا این حامد خیلی بدسلیقس تو فیلم قبلیم عاشق یه دختری شد😑زشت
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
نگاهاشون فیلم هندی بود 😨چنان لیلا رو نگاه کرد کپ کردم 😂ولی اخرش خورد تو پرم