2777
2789

من دیشب یکی پیدا کردم میخوام بخرمش اسمش کرم لیپوفیلر ژیورل فرانسه ی قیمتش 169خیلی از کاربرا ازش تعریف کرده بودن تو سایت 

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏

من یه مدت خیلی دنبال کرم لیفت و سفت کننده پوست و..بودم خصوصا که هی وزنم کم و زیادشد گونه هام افتاده ولی به این نتیجه رسیدم بیشتر تبلیعاته و عملا چنین کرمی وجود نداره دکترم تایید کرد الان دنبال هایفوام اونم خیلی ناراضی داره موندم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لیزر موهای زاید آقایان و بانوان 
 تزریق ژل و هایفوتراپی  در کلینیک پوست و لیزر ادونیس

پلاسماجت در کلينيک پوست و لیزر ادونيس
قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :
بلفاروپلاستي 450 هزار تومان
رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان
رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد

من دیشب یکی پیدا کردم میخوام بخرمش اسمش کرم لیپوفیلر ژیورل فرانسه ی قیمتش 169خیلی از کاربرا ازش تعری ...

سلام ...من خریدم ۱۳ روزه میزنم ازش واقعا به گونه و صورتم‌حجم داده ...عالیه ...فقط نمیدونم واقعا موندگاره یا دوباره هم باید تهیه کنیم ...من ۱۷۵ از سایت بزک خریدم

سلام ...من خریدم ۱۳ روزه میزنم ازش واقعا به گونه و صورتم‌حجم داده ...عالیه ...فقط نمیدونم واقعا موند ...

سلام عزیزم منم میخوام بخرمش شما کامل نتیجه گرفتید تا الان؟یه دونش واسه چند روزمیره...صورتتون خیلی صاف وتپل شده؟؟

سلام عزیزم منم میخوام بخرمش شما کامل نتیجه گرفتید تا الان؟یه دونش واسه چند روزمیره...صورتتون خیلی صا ...

سلام ..آره من نتیجه گرفتم ..ولی فک کنم باید همیشه بزنی ...من ۱۷۰ خریدم فک کنم از سایت بزک ...یه دونش واسه ۲۰ روز کافیه ....هزینه ش زیاد میشه چون مرتب باید بخری

سلام ..آره من نتیجه گرفتم ..ولی فک کنم باید همیشه بزنی ...من ۱۷۰ خریدم فک کنم از سایت بزک ...یه دونش ...

جدی فقط بیست روز میرسه ؟خدایی شما زدین تاثیرش چطور بوده قشنگ حجم میده یا اثرش کمه کم حجم میده یا خوب تپل میکنه و اینکه بعد تموم شدن چند روز اثرش میمونه شما روزی دوبار زدی تموم شد ؟

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
سلام ...من خریدم ۱۳ روزه میزنم ازش واقعا به گونه و صورتم‌حجم داده ...عالیه ...فقط نمیدونم واقعا موند ...

عزیزم اثرش بعد تموم شدن کرمت چقدر موند ؟

سلام ..آره من نتیجه گرفتم ..ولی فک کنم باید همیشه بزنی ...من ۱۷۰ خریدم فک کنم از سایت بزک ...یه دونش ...

عزیزم در حد تزریق اثر داره ؟واقعا اثر داره ؟اثرش تا چه حده من یجا دیدن یه خانومه میگفت زدم یک ماهه هیچ اثری نکرده سفارش داده بودم پشیمون شدم نگرفتنگمش ..میشه کامل راجبش توصیح بدی بعد زدنت و بیست روز چقدر اثرش موند ؟یه هفته بعدش موند یا فرداش خوابید ؟

من دیشب یکی پیدا کردم میخوام بخرمش اسمش کرم لیپوفیلر ژیورل فرانسه ی قیمتش 169خیلی از کاربرا ازش تعری ...

عزیزم شما جواب گرفتی؟ میشه بگی من میخوام بخرم اگه خوبه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

سلام، من کرم حجم دهنده لیپوفیلر ژیورل فرانسه رو از فروشگاه اینترنتی بزک خریداری کردم و به مدت دو ماه هم مصرف کردم ولی هیچگونه تأثیری روی پوست و صورت من نداشت و نظر منفی خودم رو هم جهت مشاهده عموم روی سایت فروشگاه اینترنتی بزک ثبت کردم ولی متأسفانه فروشگاه بزک نظرات منفی مشتریان رو حذف می کنه تا بتونه همچنان به بازاریابی و جذب مشتری ادامه بده. به تمام افرادی که درصدد خرید این محصول هستن توصیه می کنم که فریب این تبلیغ ها رو نخورن و متضرر نشن.