2777
2789
عنوان

کتک زدن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4690 بازدید | 47 پست
يجوري بزنش شوخي شوخي ك ادم بشه😒

همون موقع ک زد ب پام جیغ کشیدم گفتم وحشی نزدیک بود پرده گوشمو پاره کنی.بعد چنان دستمو پیچ داد ک فقط سکوت کردم و گریه...با خوبی گفتم مث خودش زدمش اون بدتر زده جیغ زدم جلو دهنمو میچسبه چون داداشش طبقه بالای ما میشینه.هیچ راهی ج نداد گفتم اینجا بگم یکی راهکار بده.الانم داره راحت خندوانه میبینه و من تو اتاق خاب دراز کشیدم اتاق تاریک و دارم گریه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون موقع ک زد ب پام جیغ کشیدم گفتم وحشی نزدیک بود پرده گوشمو پاره کنی.بعد چنان دستمو پیچ داد ک فقط ...

چه حس بدی🙍

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
پس چجوري ادم مهربونيه

تا وقتی بحث نشده ارومه و مهربون بگم بمیر میمیره اما موقع بحث تازگیا عصبی و وحشی شده خودمم نمیفهمم چرا.گاهی میگم نکه خودم باعث شدم.شاید رفتارای من بد بوده

تا وقتی بحث نشده ارومه و مهربون بگم بمیر میمیره اما موقع بحث تازگیا عصبی و وحشی شده خودمم نمیفهمم چر ...

ببرش روانشناس منطقي باهاش حرف بزن حقي نداره دست روت بلند كنه

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍

من شوهرم خیلی رو آبروش حساسه .مثلا نمیذاره تو بحثامون با صدای بلند حرف بزنم میترسه کسی بشنوه . منم گفتم دستت بهم بخوره انقدر داد میزنم هفت تا کوچه اونورتر بشنون و جمع بشن اینجا . دوبار شدید بحثمون شو دستشو بلند کرد بزنه حمله کرد طرفم اما دستش موند رو هوا نتونست بزنه 😂

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼
عادتش نده فقط ك مث فاخته بشي

دوس دارم برا اولین بار برم تو روش نگاه کنم بگم حاااالم ازت بهم میخوره و ازت بدم اومده چند وقته ولی میدونم اونم یچی میگه ک من بسوزم و دعوا بالاتر میگیره

نزار حرمتاتون از بین بره نزار عصبانی بشه که بزنه عصبانی شد باهاش حرف نزن

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)

شوهزم اوایل وقتی شوخی میکردیم محکم میزد تو گوشم میگفت شوخیه میخندید منم میزدم البته . یه بار چنان زدم و عصبانی شدم دیگه جرات نکرده از این شوخیا کنه

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼
من شوهرم خیلی رو آبروش حساسه .مثلا نمیذاره تو بحثامون با صدای بلند حرف بزنم میترسه کسی بشنوه . منم گ ...

منم تو خیابون امشب گفتم بهم دست نزن ک همچین جیغ میزنم ک همه بریزن روت بعد دستمو چنان ویشگون گرفت ک کبوده الان منم فقط گریه کنان و تو چشام اشک برگشتیم خونه

تا وقتی بحث نشده ارومه و مهربون بگم بمیر میمیره اما موقع بحث تازگیا عصبی و وحشی شده خودمم نمیفهمم چر ...

رفتارت بد هم باشه کلا دست به زن اشتباهه مخصوصا لگد و این برخوردهای فیزیکی

اگه با صحبت کردن درست نشده تذکر بده و اگه واقعا اذیتی میتونی یه مدت برای خونه مامانت باهاش اصلا صحبت نکنی همون دوران هم همزمان بری پیش مشاور

بازم میگم اگه مدام با هر بحثی میزنه جدی بردار برو و همزمان پیش یه مشاور خوب برو حتی الانم میتونی پیش مشاور بری اما خوب باشه 

خونه مامانتم که میگم چون میترسم با هر بحثی بزنه 

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯